STAFILOCOC AURIU

03-02-2010
LORY 76
Nu este medic/terapeut
LORY 76
Rog interpretare analize cultura secretie col: Frotiu-rare leucocite, bacili gram(+), coci gram(+) in diplo, dupa imbogatire-stafilococ auriu, Examen micologic (cultura)=negativ. as vrea sa stiu daca este vorba de infectie si daca este grava.Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
04-02-2010, ora 02:25
Madalina-Maria
Nu este medic/terapeut
Madalina-Maria
Buna. Stafilococul auriu mi-a fost depistat la varsta de 9 ani. S-a fixat in gat, dupa care infectii cu puroi in gat o data la o luna. Am scos amigdalele, am urmat tratamentul cu injectii moldalmin. Totul s a incheiat la varsta de 11 ani cand nu se mai arata nimic. Acum am 21 de ani am un ten oribil plin de cosuri si probleme cu ciuperca in zona vaginala, picioare (unghii, talpa), si pe piele, transpir enorm de mult sunt fata si imi este rusine si am inteles ca de la ciuperca transpir atat de mult deoarece, inainte nu transpiram atat de mult!Ma simt ca un monstru!! este oribil. Am facut analizele ca sa vad daca mai este activ acest stafloco auriu GROAZNIC si a iesit pozitiv in nas !! din rezultate am vazut ca nu este activ la oxacilina. Am luat 1 luna acest tratament antibiotic dar nu mai vreau sa aud de antibiotice deoarece ciuperca care o am este de la antibiotice si sunt foarte scumpe tratamentele pentru amandoua probleme ale mele!

As avea o foarte mare rugaminte daca se poate sa mi spuneti unde as putea sa mi fac acele vaccine de care am auzit (si cum se numesc) si anume cel pt stafiloc auri si pt ciuperca. V as ruga din toata inima sa ma ajutati ma zbat cu acesti microbi de ani de zile si daca s ar pute sa mi recomandati si o clinica dintr un oras deoarece unde locuiesc eu doctorii mi au spus ca nu au auzit de nici unul din vaccin urile despre care vb eu!

VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •