insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale

07-12-2009
catalina_200574
Nu este medic/terapeut
catalina_200574
Sunt insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale, la inceputul sarcinii erau mai rare, acum sunt mai abundente sunt de culoare alb galbuie, am vb cu dr meu si au spus ca sunt normale, nu am mancarimi numai ca ma tem sa nu fie ceva in neregula, va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns.
5 comentarii
0
07-12-2009, ora 16:54
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
BUNA.cred ca sunt normale, majoritatea femeilor insarcinate au asa ceva...si daca ti-a zis dr ca e totul ok...nu ai de ce sa iti faci griji.te pup..si o sarcina cat mai frumoasa.imi amintesc cu placere de acea perioada.
0
03-02-2010, ora 15:54
nunita
Nu este medic/terapeut
nunita
sunt insarcinata dupa calculul meu am 6 sapt, pe data de 25 febr. trebuia sa am Cm, dar mi-a venit o scurgere maronie (bej)care s-a oprit dupa 5 zile. Am sunat dr. si mi-a spus sa iau UTROGESTAN 2/zi, am luat si la 4 zile distanta a aparut din nou acea scurgere. Mentionez ca sunt in a 2-a zi de la aplicarea acestui tratament. pe 11 feb am programare la dr. Oare se poate sa pierd sarcina???
0
03-02-2010, ora 16:37
catalina_200574
Nu este medic/terapeut
catalina_200574
mergi de urgenta la medic, eu am patit la fel ca tine si la 6 saptamani si la 11 saptamni, eram sa pierd sarcina, dar cu ajutorul lui dumnezeu si al medicilor am acum 27 de spatamni, initial mie mi s-a recomandat o saptamana 4 utrogestan pe zi, apoi alte 2 sap[tamani cate 2 pe zi, dar cand am redus doza am sangerat din nou aveam 11 saptamani, apoi m-au internat in spital 4 zile mi-au facut perfuzii cu glucoza, diazepam si nospa, in cantitati mici sa nu afecteze bebelusul, am inteles ca toate la un loc au rolul de fixare al sarcinii, apoi am luat cate 6 utrogestan pe zi pana la 17 saptamani dupa care am mai luat decat o capsula de omega 3 pe zi, am mai luat vitamina A+D2, vitamina C, si CENTRUM MATERNA o capsula pe zi, CENTRUM iau si in prezent, dar un lucru foarte important, eu de la 6 saptamani stau in concediu, nu am mai mers la serviciu, iar in casa nu am facut nimik, decat repaos la pat si pana pe la vreo 17 saptamani nu am iesit decat la doctor, la analize si cam atat si atsa numai cu masina, de la 17 spatamani am inceput sa mai pot face cate ceva, ma refer la ceva de gatit nu la curatenie in casa, si asta fara sa ridic ceva greu, si s ami fac plimbari scurte.
Sfatul meu MERGI DE URGENTA LA CONTROL, SI CEL MAI IMPORTANT SA AI UN MEDIC BUN, care sa te sfatuiasca si sa te inteleaga.
Multa santate si sarcina usoara
0
03-02-2010, ora 17:14
nunita
Nu este medic/terapeut
nunita
iti multumesc, programarea mea este pe 11 feb, nu pot sa ma duc mai devreme, dar sper ca daca imi continuu tratamentul cu Utrogestan sa fie spre bine... Am sunat dr.mea din Sibiu acum 4 zile cand se oprise scurgerea bej pe care o aveam in loc de CM si mi-a spus sa nu ma ingrijorez, ca este normala, sa iau 2 caps pe zi de Utrogestan... Eu sunt din Valcea si cu greu am reusit sa o prind libera sa-mi faca o programare. Cred ca a fost mai mare sperietura cand am vazut din nou petele...
0
03-02-2010, ora 19:18
nunita
Nu este medic/terapeut
nunita
UITATI CE AM MAI GASIT PE AICIi, sper sa va fie de folos :)

"Cat despre SANGERARILE IN TIMPUL SARCINII va pot spune ca depinde si de felul sangerarii: - erodarea colului(datorita cresterii nivelului de estrogen, chiar si de relatiile sexuale)si nu prezinta de obicei motive serioase de ingrijorare-sangerarea e mai deschisa (rozie) -IMPLANTAREA EMBRIONULUI IN UTER(are loc cam de la 7-10 zile pana la 9 sap)t.Daca aceasta sangerare(de culoare bruna)nu este insotita de dureri nu este periculoasa. -zilele in care ai avut menstra...poate ca organismul nu a uitat"...apare o sangerare de coloare maronie cam intre sapt.4-8.DACA NU APAR DURERI NU ESTE PERICULOS.. -FORMAREA PLACENTEI poate fi o cauza a sangerarii..cand placenta se formeaza prea mult surplusul se strange, moare si se elimina...dezlipindu-se de uter...chiar insotita de cheag(sapt.6-12)Culoare acestei sangerari poate fi maroniu sau rosu proaspat.Daca sangerararea dureaza mai mult de 2 zile si devine abundenta trebuie apelat la medic... -POLIPII COLULUI (nu ridica probleme) -SARCINA EXTRAUTERINA-poate fi cand sangerarile sunt abundente si cu mari dureri(sarcina uterina se poate intampla, de obicei, din momentul fecundarii pana la 12 sapt), acest gen de sarcina nu poate fi salvata... -avortul spontan-cand e sangerare cu cheaguri (unele femei nu sangereaza chiar atat de abundent) Oricare ar fi felul de scurgere sau sangerare numai un medic poate sa stie cauzele si sa ia masuri.nu va tratati dupa ureche si nu stati fara sa mergeti imediat la medic.. Sursa la cele ce v-am scris mai sus este revista supliment Sarcina. "
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Secrețiile vaginale
  • Secreții (scurgeri) vaginale albicioase - normale sau nu?
  •