SCURGERE maronie dupa menstruatie!

07-09-2014
Daniela dany
Nu este medic/terapeut
Daniela dany
Buna ziua este prima luna cand i-au anticonceptionale date de medic am facut analize ca sa mi le prescrie.am avt menstruatie normala 6zile apoi a inceput sa-mi scurga maro timp de 12zile dupa menstruatie.poate fi de la anticonceptionale?sau ce poate fi?va rog ajutati-ma..nu am dureri de burta ma simt bine doar ca am scrugeri maronii zi de zi de la menstruatie timp de 12 zile si tot nu s-a oprit
4 comentarii
0
09-09-2014, ora 13:22
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,


Este necesar sa va prezentati la medicul care v-a prescris pastilele pentru a va putea ajuta in problema dvs, eventual sa va recomande alt tip de contraceptive.

O zi placuta!
0
09-09-2014, ora 15:53
Daniela dany
Nu este medic/terapeut
Daniela dany
Multumesc pentru raspuns.am mai auzit alte persoane care au luat aceleas pastilute ca ale mele logest si prima luna a fost ca la mine cu scurgeri maronii
0
09-09-2014, ora 20:07
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
Pentru clinica marie stopes: dvs intelegeti rolul unui forum cu subiecte medicale? cumva receptionista da raspunsurile in numele clinicii? mai bine nu va mai obositi sa mai comentati pe aici inutil, daca tot ce stiti sa spuneti este "duceti-va la doctor" (aveti la activ sute de astfel de raspunsuri). aici oamenii intra si pentru pareri/sfaturi de la doctori sau persoane care au trecut prin ceva similar. evident ca atunci cand exista o problema medicala, trebuie ajuns la doctor... dar e normal ca oamenii sa caute si astfel de pareri. totul este sa nu se bazeze in totalitate pe ele.

Pentru daniela: este posibil sa fie vorba de spotting si ar trebui sa dureze maxim 3 luni, timp in care organismul se obisnuieste cu anticonceptionalele. niciun doctor (bun) nu iti va recomanda sa schimbii pastilele in primele 3 luni tocmai pentru ca este perioada de acomodare, plus ca te-ai da peste cap hormonal. daca dupa cele 3 luni spottingul continua, atunci da, ar trebui ca dr. sa-ti recomande alte anticonceptionale.
0
09-09-2014, ora 21:25
Daniela dany
Nu este medic/terapeut
Daniela dany
Va multumesc pentru raspuns "aaa24"daca nu mai aveam si alte probleme cu siguranta mergeam si la doctor am vrut sa primesc cateva sfaturi pentru ca imi fac fel si fel de idei...imi este teama pentru ca nu se oipreste deloc de 14zile..si imi este aiurea asa tot timpul plus ca nu pot avea nici contact sexual daca ar fi vorba de 3 luni..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul