SANZYMEle fac diferenta!!!!

07-04-2009
bakuka
Nu este medic/terapeut
bakuka
Sunt o mamica de gemeni(BIvitelini), baietei, Luca si Matei, care la nastere(34 sapt)au avut : Luca=1.400kg si 41 cm, respectiv Matei= 2.200 si 43 cm. Acum tinerii au 1 an si 10 luni si...Luca= 10.100 kg si 85cm, iar Matei 14.220 kg si 88 cm.Incer sa nu compar copiii insa...
Problema mea este diferenta de 4 kg intre cei 2 copii, care ma nauceste, avand in vedere faptul ca, Luca pt varsta lui nu se apropie nici macar de limita inferioara a greutatii unui copil de aproape 2 anisori. Mentionez faptul ca este un copil vesel, sanatos si activ, cu toate acestea nu ia in greutate! Am facut analize inca de la 4 luni, atat de sange cat si urina si scaun(digestie si coproparazitar)cat si pt toleranta la lactoza si gluten.Am apelat la un medic specialist gastroenterolog, care ne-a recomandat SANZYME si a dat rezultate f bune(adica a luat in greutate chiar si 300 gr /luna).Problema apare in momentul intreruperii acestor enzime, adica are 3 scaune moi/zi(nu diaree)si stagneaza sau mai rau regreseaza!Si ceea ce este paradoxal este faptul ca are pofta de mancare si cu toate acestea nu ia in greutate.!!! Copiii au un program f bine stabilit de somn, papa si joaca. Mananca toate legumele permise pt varsta lor, iaurt de bivolita si fructe zilnic!!!!
Intrebarea mea pt Dvs este daca folosirea SANZYMElor mai poate continua, (desi prospectul spune ca e un sirop fara efecte adverse) avand in vedere ca luam cam de la 5 luni cu intreruperi in urmatoarea formula: 6 sapt -Sanzyme - 3 sapt pauza! si tot asa.Va scriu pt ca medicul nu a reusit sa ma convinga ca...ceea ce este prea mult nu dauneaza!!!!
1 comentarii
0
08-07-2009, ora 17:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sarut mana!
In primul rand doresc sa va felicit pt copiii minunati pe care-i aveti. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si Dumnezeu sa-i binecuvanteze si sa-i aibe in paza.

NU sunt medic, dar din cate ati spus dvs. se intelege foarte clar faptul ca acesti copii au o deficienta enzimatica, deficienta care daca este corectata restabileste echilibrul normal. Enzimele sunt niste compusi organici fara de care omul nu ar exista. In organism totul se transforma cu ajutorul enzimelor. Unde nu exista enzime, nu exista produsi finali, unde nu exista produsi finali, nu exista sanatate. Administrarea enzimelor nu dauneaza daca se face in cantitati profilactice. Produsul SANZYME este foarte bun si se poate administra chiar si-n timpul sarcinii.

Nu va pot spune sa le dati tot timpul pt ca nu-mi permit, dar va pot spune ca enzimele NU dauneaza in niciun caz, dovada si luarea in greutate a fiului dvs.

Numai Bine si multa sanatate! ;))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.