S.O.S

22-06-2008
diwa
Nu este medic/terapeut
diwa
Am si eu o dilema.Prietenul meu este bolnav de diabet (insulino-dependent).Avem planuri de casatorie, ne dorim copii ca toti ceilalti, avand in vedere ca suntem de ceva ani impreuna..Din pacate, am inteles ca aceasta boala se transmite copilului si ca va muri la aproximativ 20-25 de ani, ceea ce ne-a dezarmat sa mai facem un copil.Exista un raspuns la aceasta problema?Vreo rezolvare..?Sau singura noastra sansa este adoptia?Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
22-06-2008, ora 00:00
sergiudon
Nu este medic/terapeut
sergiudon
In primul rand prin cea ce faci meriti tot respectul din lume. Nustiu cate ar gandi ca tine. In le gatura cu intrebarea nustiu ce sa zic ca nu-s medic, vreau doar sa te felicit
0
28-06-2008, ora 00:00
diwa
Nu este medic/terapeut
diwa
Multumesc frumos, dar nu cred ca e nimic de felicitat.E si putin egoism in asta!Avand in vedere ca un diabetic nu traieste foarte mult si apar niste complicatii mari, nu cred ca as putea fi in stare sa imi ingrop sotul si la scurt timp sa imi ingrop si copilul.Oricum, mersi frumos pentru comentariu, e placut sa auzi si lucruri dragute de la cineva:).Ai grija de tine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul