Ruperea frenumului si urmatorul act sexual

01-05-2011
Cocolino22
Nu este medic/terapeut
Cocolino22
Buna ziua,
Va scriu in legatura cu primul act sexual pe care dorect sa il fac cat de curand, insa totodata vin si alte intrebari.
Una dintre acestea este legata de urmatorul act sexual, daca la primul act sexual are loc si ruperea frenumului, urmatorul act sexual dupa ce perioada de timp ar trebui sa existe?
Daca nu se rupe frenumul, de asemenea, dupa ce timp ar fi indicat sa existe urmatorul act sexual?

Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre, iar daca va fi nevoie va voi raspunde cu siguranta la intrebarile venite ulterior.
3 comentarii
0
08-07-2011, ora 12:38
BlackLotus
Nu este medic/terapeut
BlackLotus
În primul rând ar trebui să ne spui ce vârstă ai. Nu vrreau să îţi fac morală sau aşa, dar e mai bine să aştepţi până la un 17-18 ani. Crede-mă te scapă de multe probleme. Dacă îţi începi viaţa sexuală prea devreme dezvolţi anumite afecţiuni. Nu contează asta. Să îţi răspun la întrebare acum. Frenul este posibil să se rupă total, parţial sau deloc. Există mulţi oameni la care chiar nu se rupe. Asta nu e o problemă atât timp cât nu te deranjează. Îţi recomand ca la primul act sexual să dai cu puţin lubrifiant pe prezervativ, nu o sa te mai doară aşa rău şi nici pe ea dacă e virgină (dar să fie lubrifiant pe bază de apă - e mai sigur- găseşti la supermarket, la raionul cu prezervative- cei de la Durex îl comercializează chiar la pliculeţe.) Dacă se rupe o să îţi curgă puţin sânge. O să simţi când se întâmplă şi o să te usture. Cel mai bine e să îţi retragi penisul şi să îl ştergi, să te speli cu puţină apă caldă. Poate o să fie neplăcut pentu parteneră să o laşi aşa dar e mai bine decât să se inflameze şi să dai în altele... Ţine minte că primul act sexual durează foarte puţin... la mine îţi spun sincer că a durat 3 minute. Nu e nicio ruşine, e cât se poate de normal. Cu timpul o să îţi crească timpul ăsta foarte mult. Dacă îţi iubeşţi partenera şi ea te iubeşte pe tine nu îţi mai face griji pentru că o să vă înţelegeţi.şi ea o să te înţeleagă. Succes!
0
08-07-2011, ora 12:43
BlackLotus
Nu este medic/terapeut
BlackLotus
A, da. Întrebai cât timp nu o să mai poţi face asta. Depinde de persoana. Eu nu am reuşit să o mai fac imediat pentru că mă ustura şi pur şi simplu nu mă mai excitam. După 24 de ore cred că o să fi gata din nou. Să ai grijă doar sq menţi o igienă a organelor genitale după ce ţi se rupe, eviţi riscul de infecţie. (bine...igiena trebuie menţinută în fiecare zi).Asta înseamnă să te speli cu apă caldă şi săpun în locurile alea. Dar să nu exagerezi : o dată pe zi e de ajuns. Numai bine!
0
18-08-2011, ora 10:23
apolzan
Nu este medic/terapeut
apolzan
salut, am avut un act sexual cu prietena si in timpul "distractiei" mi s-a rupt "atza" sau cum se numeste partea aia de care ii legata pielita de cap...am ceva dureri, si o curs si sange. ii grav ? ce trebe sa fac ? cat timp nu mai pot face sex ? mersi mult sunt tare speriat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici