Rozacee

17-03-2014
Vasilic@
Nu este medic/terapeut
Vasilic@
De aproximativ 2 ani sufar de rozacee. Am mai scris pe acest forum, dar inca nu s-a gasit niciun remediu impotriva bolii. Am incercat toate cremele posibile, am respectat regimul dat de catre medici dar nu s-a schimbat nimic. A venit caldura si deja a inceput sa ma usture fata. Sunt disperat, chiar nu exista ceva care sa mai atenueze senzatiile acelea de 'bataie de urzica', ca din cate am inteles de la medic acesta boala nu va trece niciodata. Astept noi sfaturi si remedii de la utilizatorii acestui forum. Va multumesc!
SANATATE
8 comentarii
0
23-03-2014, ora 21:10
ANDUTZA_ANDA
Nu este medic/terapeut
ANDUTZA_ANDA
Buna,

din cate stiu de la o prietena care s-a tratat de rozacee, mai sunt si cazuri care se vindeca. iti recomand sa-l cauti pe dr Kaleshi la Ins.Paulescu la Piata 1 Mai -*


(*modificat de admin)
0
30-07-2014, ora 02:56
deea555
Nu este medic/terapeut
deea555
Si eu am rozacee de 3 ani...Am folosit toate cremele de pe piata, am fost la dermatolog- mi-a recomandat antibiotice(mi-au facut mai mult rau). Acum incerc Revitol pe care l-am comandat de pe internet de pe site-ul lor din Romania. Ce am observat- de cand folosesc crema asta mi-au aparut vinisoare micute pe fata care dispar peste noapte si reapar uneori seara, pe langa roseata pe care o aveam deja, dar mi-au trecut acele cosulete micute; tin sa spun ca au trecut doar 7 zile de cand folosesc aceasta crema, voi reveni cu informatii ;)... Dupa parerea mea remediile naturale sunt mai oky si mai ieftine- poti incerca sa iti faci masca cu iaurt, tarate de ovaz, banana si ulei de masline, mai poti adauga miere de albine naturala. Tenul trebuie sa fie hidratat in permanenta si protejat de razele soarelui cu factor de protectie 50. Si iti poti lua apa termala(eu o tin in frigider ca sa fie mai rece) pe care sa o pulverizezi pe fata cand simti ca te ustura... Din nefericire trebuie sa traim cu Rozaceea :(
0
30-09-2014, ora 20:15
Blonda01
Nu este medic/terapeut
Blonda01
Buna.
Eu am incercat si cu IPL, si pot spune ca sunt foarte multumita de rezulat.
0
16-12-2014, ora 22:56
andreea8346
Nu este medic/terapeut
andreea8346
Buna,
Din pacate si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Am fost la dermatologie in Cluj si doamna dr.Iosif Roxana mi-a recomandat Skinoren crema, crema cu Metronidazol si Crema cu factor de protectie 50 pe timpul verii, iar rezultatele au aparut dupa 4 luni.Din octombrie am facut 2 sedinte de IPL si sunt foarte multumita de rezultate.
1
30-03-2016, ora 22:27
Mihaela Cirligel
Nu este medic/terapeut
Mihaela Cirligel
Bună,
Si eu am fost diagnosticată cu rozacee de un medic dermatolog si mi-a fost recomandată gama ivatherm. Nu au funcționat, disconfortul la nivelul pielii era la fel. La recomandarea unui prieten am încercat Dermalogica, gama UltraCalming si a fost incomparabil. In prezent nu mai am pete rosii, disconfort, piele uscată sau usturimi. Vă recomand să folositi, nu vor fi bani pierduti si nici dezamăgiri. Din această experiență am aflat că pielea îngrijită cu produsele potrivite începe să se apere singură. Se reface bariera lipidică a pielii care protejează pielea. Eu am cumpărat-o din UK, dermalogica.com.uk. Sunt scumpe dar isi fac treaba. Sper să vă bucurați si voi de rezultate!
Toate cele bune!
0
27-07-2018, ora 09:51
samirob78
Nu este medic/terapeut
samirob78
Buna am si eu rozace de vreo 4 ani si nu mai da rezultat nu stiu cu ce sa dau ca am incercat tot regimul si sucuri de zarzavat mai mergea acum nu mai vrea medicamentele doxacilina merge 2 sap. si apare iar nu mai stiu cu ce sa dau.
1
29-07-2018, ora 21:06
Dr. Dana Bratu
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Dana Bratu
Simptomele rozaceei pot fi ameliorate exclusiv cu preparate topice doar in primele faze evolutive ale bolii. Pe langa cremele de ingrijire, evitarea factorilor predispozanti, este posibil sa aveti nevoie de tratament sistemic (pe cale orala). De asemenea, un panel de analize este absolut necesar in aceasta faza a rozaceei despre care vorbiti...
Ati efectuat sedinte de laser vascular?
0
01-08-2018, ora 12:14
samirob78
Nu este medic/terapeut
samirob78
Doamna dr.eu fac tratament de vreo 3 ani de la debutul boli la început medicul dermatolog mi-a dat crema Riboril care nu mergea de loc si m-am dus la cel mai bun din oras si mi-a recomandat Metrocrem si Metronidazol. Care sau văzut o schimbare majoră, cind aparea îmi dădea doxacilina cu alta crema.Anul trecut am rămas mirat ca timp de 9 luni a dispărut rozace Nustiu care a fost cauza. La in nceputul anului d-l dr. a recomandat Solantra si am gasit preparată la Farm. Alisia din Buc. spunînd doamnele ca e mult mai bună si au recomandat o crema preparată cu metronidazol cu vit. A.E. a mers bine vro 2 luni nu am tinut regim si fata a început sa - mi fie uleiosa pe nas si pometi dau cu apa măcelar pt.ten sensibil.Dacă eu doxacilina dispare pt.10 zile si apare din nou pe barba coșuri si rosala ma ustura mi-ia dat diferite creme pt. ten sensibil de la bioderma si ivaderm nu merg de loc.Cînd mănânc forte multe legume si fructe si regim strict se vedea o schimbare in bine.Acum pur si simplu daca nu iau antibiotice ma irit forte rau pe barba si la baza nasului.Acum fac o hemoterapia primară cu azot scriind ca a vindecat rozace dar nimic schimbare.Tin un regim ca la carte dar nu se vede nimic am fost la alergolog am facut teste la mîncare au ești ca nu sunt alergi la nimic.Am slăbit de vro 4 luni vro 5 kg.beau sucuri forte multe din sfeclă rosie, pătrunjel, telina, morcov, păpădie, păstai fasole, ajungând la vro 62kg care o fi cauza ca consum vitamine c+e carne pasare. Nustiu cu ce sa mai incerc so tin sub control !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: