Rog un raspuns urgent!Tratament BTS la barbati

07-08-2009
A1717
Nu este medic/terapeut
A1717
Acum o saptamana am inceput sa am dureri pelviene asociate cu o secretie alba, branzoasa, urat mirositoare.Am fost alaltaieri la dr mea ginecolog care a spus ca am o inflamatie(cervicita, vulvo-vaginitanu stiu exact diagnosticul).Mi-a dat sa iau:ZANOCIN 200mg(asta pt un chist hemoragic ce-l am), MOVALIS 7, 5mg, MACMIROR ovule, TANTUM ROSA(spalaturi), iar pentru sotul meuMACMIROR crema.Dar el nu tolereaza aceasta crema(il ustura).De fapt scrie pe ea crema vaginala, adica pt femei!!!ESTE BINE CE I-A RECOMANDAT?CE AR TREBUI SA IA DE FAPT?ESTE NEVOIE SI DE PASTILE PT EL?Multumesc!
1 comentarii
0
15-10-2017, ora 20:03
Dana Suceava
Nu este medic/terapeut
Dana Suceava
Bună ziua, vaginita nu este o problemă gravă, se tratează ușor dacă respectați indicațiile medicului atât dvs.cât și partenerul dvs., însă cervicita poate deveni o boală cronică, cu care se confruntă foarte multe femei. Am dorit să vă împărtășesc faptul că eu am suferit aproape 9 ani de această afecțiune luând tot felul de tratamente cu ovule sau cu administrare orală, mi s-a prelevat biopsie etc.însă fără rezultat. Apoi am încercat tratamente naturiste- irigații cu ceai de mărul lupilui, coada șoricelului, apă cu bicarbonat de sodiu, iar cineva mi-a spus să pun pe rană în fiecare seară miere de albine pură și naturală(nu din magazin)dintr-o singură floare amestecata cu puțin ceai de busuioc pentru a fi suportată mai ușor deoarece este acidă(este un bun cicatrizant), sau cineva mi-a spus să pisez usturoi cu puțină apă și să pun pe rană în fiecare seară(omoară virusul HPV și alte bacterii)...Însă am fost cu adrvărat surprinsă să găsesc de la plafar un spray cu extract de semințe de Grapegruit cu uleiuri esențiale și argint coloidal de la Dacia Plant. Încă îl dau pe rană și am fost foarte surprinsă să merg la control la pr.dr.Onoriescu Mircea din Iași și după două nașteri naturale și problemele cu rana din trecut, să-mi spună că arată foarte bine colul meu și nu știe ce diagnostic să pună...
Sper ca descoperirea mea să fie de ajutor cât mai multor femei care se confruntă cu cervicita cronică! Vă recomand să citiți despre calitățile argintului coloidal omoară 650 de bacterii și este antitumoral și cicatrizant! Multă sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.