Rog raspuns urgent de la un Domn, Doamna Doctor cardiolog

16-04-2011
alexia_23
Nu este medic/terapeut
alexia_23
Acum o luna am avut o perioada foarte stresanta, si nu reuseam sa ma odihnesc bine noapte pana am ajuns sa nu mai pot dormi de loc. Nu am bagat de seama, pana intr-o saptamana cand trei zile consecutive am dormit cam 5 ore, dupa acesta perioada a inceput sa ma doara si sa ma intepe inima (sau in zona inimii, in zona pieptului), cand respiram parca nu imi ajungea aerul si unghiile de la picioare au inceput sa mi se invineteasca, la fel ca si degetul mare de la mana dreapta - de la maini doar acesta. Pe langa toate acestea urechiile imi tiuiesc aproape tot timpul.

Am fost la un cardiolog, tensiunea este buna, am facut un EKG si a fost ok si am facut si o ecografie cardiaca cu Doppler. Toate dpdv al cardiologului sunt ok, Dar eu nu ma simt bine, sunt tot timpul ametita, unghiile mi se invinetesc, sunt extrem de obosita si ametita tot timpul, si de cand am reusit sa cat de cat sa adorm noaptea nu ma mai inteapa atat de tare si de des in zona pieptului, dar tot nu este ok.

Am facut si cateva analize de sange, si sunt bine...nu sunt anemica sau ceva de genul. Tot ce a iesit a fost o infectie in organism (leucocitele mai mari)..pe care fiecare doctor a tratat-o superficial..ca si cum nu ar fi importanta.

Mentionez ca nici acum nu reusesc sa dorm noaptea fara o pastila sau doua de melatonina (recomandata de medicul endocrinolog pentru ca am afectiunea Empty Sella - hernierea hipofizei la nivelul seii turcesti - sa fie aici problema? ceva dereglari hormonale?) si unghiile tot se invinetesc indiferent de temperatura ambientala. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici