Rog raspuns urgent

27-05-2012
costel1977
Nu este medic/terapeut
costel1977
Buna seara,
Tatal meu a fost la spital pentru niste analize la gat, inaintea rezultatelor analizelor i-au fost administrate antiinflamatoare injectabile crezand ca este o inflamatie la gat, dupa o zi de administrare a inceput sa aiba ameteli si a vomitat putin sange. A doua zi cand sa mearga la toaleta a lasinat si a cazut inconstient, canad a fost dus la pat si si-a revenit a varsat muuult sange. Imediat a fost transferat la terapie unde a fost operat de urgenta, doctorul spunand ca este ulcer perforat. Dupa o zi de la operatie a varsat sange din nou. A fost operat din nou, de data asta mai sus spre esofag, doctorul spunand ca a mai avut alte rani pe stomac. Mentionez ca nu i-au facut nici un fel de analize la nivelul esofagului, spunand ca nu se poate interveni deoarece este slabit, si in spital nu au un endoscop functional, asa ca ar trebui transportat, el fiind la terapie. au trecut 3 zile de recuperare, doctorii spuneau ca totul merge inspre bine, l-au transferat la o rezerva, cand...astazi iar a sangerat si nici ei nu stiu de unde, a eliminat un lichid roziu dar se pare ca cheagurile de sange sunt in interior. Va rog sa imi spuneti ce sa fac. De unde ar putea sa fie sangerarea asta? Doctorii nu au decis inca transferul, eu as vrea sa il transfere la bucuresti poate acolo se poate face ceva. E p[osibil sa aiba ceva la esofag. Doctorii spun ca este in regula acolo dar eu nu cred. Nici eu nu stiu de unde sangereaza. Nu stiu daca mai rezista la inca o operatie.Va rog sa ma ajutati cu o parere. sunt disperat si nu pot sa fac nimic pt el.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul