Rog raspuns urgent!!!

06-08-2010
blinky
Nu este medic/terapeut
blinky
Buna seara.
Am o ruda internata la Spitalul de Urgenta Floreasca. Are 61 de ani, este diabetica, obeza, are cardiopatie ischemica si fibrilatie atriala. In urma cu 3 zile a inceput sa aibe dureri atroce la genunchi. Initial s-a crezut ca este o problema reumatica. Au dus-o la Institutul de Reumatologie si cand au intepat-o pentru a-i face niste inflitratii a pornit o hemoragie. I-au scos o tavita de sange si au trimis-o la Urgenta. Precizez ca a facut tratament cu Sintrom 3 sferturi de tableta pe o perioada de vreo 8-9 luni, timp in care nu a mai mers sa-si verifice IRN-ul. Medicii i-au scos de 2 zile Sintrom-ul din schema de tratament. Astazi genunchiul i s-a umflat iarasi iar medicul ortoped a vrut sa-i faca punctie din nou dar a constatat ca sangele se coagulase foarte tare era ca o gelatina.
Va rog mult sa-mi spuneti despre ce credeti ca este vorba. Care este diagnosticul si ce trebuie facut in continuare.
Medicii nu au dat familiei prea multe detalii despre situatia pacientei, iar ei sunt foarte ingrijorati.
Va multumesc din suflet!
Sanatate si numai bine va doresc!
1 comentarii
0
07-08-2010, ora 18:44
ANA GONZALES
Nu este medic/terapeut
ANA GONZALES
Parerea mea, este ca trebuie precizat corect diagnosticul in legatura cu genunchiul si dupa aceea urmat un tratament adecvat.
Ar trebui luata in considerare si existenta gutei.
Deci investigatiile care trebuie facute o echografie (daca nu da suficiente informatii si o radiografie a genunchiului) si niste analize printre care si acidul uric.

Indiferent de diagnosticul precizat la genunchi nu trebuie intrerupt tratamenrul anticoagulant (riscul pentru sanatate fiind mai mare).Sa faca urgent INR.

Exista tratamente si proceduri care pot fi aplicate chiar daca pacientul ia tratament anticoagulant.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.