Rinosinuzita cronica

12-04-2013
niposs
Nu este medic/terapeut
niposs
Buna ziua.
Acum 3 saptamani am fost la ORL si mi s-a spus ca am rinosinuzita cronica, mi s-a dat un tratament cu apa de mare (spray), niste picaturi de ochi care sa le pun in nas (nu stiu sigur numele) si antiinflamatoare. Dupa 2 saptamani am mers iar la control si rezultatele au fost aceleasi. Mi-a dat o alta reteta cu Avamys, tot spray care a trecut deja o saptamana si nu simt nicio diferenta, chiar respir mai greu. Trebuie sa merg iar peste 3 saptamani de acum.

Simptomele sunt urmatoarele: mi se infunda nasul, respir greu, ma simt foarte moale, ma doare capul, uneori am febra. De curand stateam in cot pe partea stanga si incepuse sa simt o presiune in cap incepand de la gat pana la tample, inslusiv deasupra nasului si ma lua cu ameteala, nu stiu sigur daca are legatura cu rinosinuzita.

As vrea sa stiu daca trebuie sa merg la alt cabinet ORL, ceva care se ocupa mai serios de problema mea(desi mi-a fost recomandat ca doctor bun) ?

Pot trata aceasta rinosinuzita in alt mod, ma ajuta tratamentale naturiste?
3 comentarii
0
12-04-2013, ora 19:44
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. rinosinuzitele trebuie confirmate cu o Radiografie SAF
2. bolile de inima, ficat, rinichi...duc la dereglari de circulatie cerebrala cu simptome asemanatoare
3.alimentatia, hidratarwa, somnul si stresul...conteaza enorm in dereglarile metabolice si hormonale cu aceleasi dereglari
0
12-04-2013, ora 23:13
niposs
Nu este medic/terapeut
niposs
Am uitat sa adaug ca mucoasa este de culoare inchisa, dimineata se vede cel mai mult, iar in cursul zilei este mai rosie cand suflu nasul sau scuip. Ma doare deasupra ochilor spre nas, tinde spre centrul fruntii inferioare.
0
13-04-2013, ora 09:30
niposs
Nu este medic/terapeut
niposs
Aaaa si.. mi s-a redus mirosul, gustul cred ca este ok in continuare..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: