Rinoplastie fara operatie.

02-07-2011
eyneed90
Nu este medic/terapeut
eyneed90
Recent, am auzit ca se fac rinoplastii printr-o procedura mai scurta. Cam asta am gasit:
"Un nou trend in medicina estetica este corectarea fara operatie a imperfectiunilor nasului. Cand pacientii doresc sa isi modeleze usor nasul pentru o estetica imbunatatita, au denivalari concave la nivelul nasului (din nastere sau dupa rinoplastii anterioare) sau prezinta lipsa unei continuitati armonioase, avem optiunea de a folosi tratamente minim-invazive cu substante de umplere sau Botox.

Tratamentul este limitat la micile imperfectiuni - in celelalte cazuri sunt necesare in continuare interventiile chirurgicale (problema deviatiei de sept, etc). Se mai recurge la astfel de interventii in cazul pacientilor cu contraindicatii la anestezie. Interventia mai este recomandata pacientilor care doresc un tratament scurt si simplu fara timp indelungat de recuperare.

Procedura este relativ simpla si de regula este necesara o singura sedinta. Inainte de tratament nasul este acoperit cu o crema anestezica pentru o durata de 5 -10 minute, apoi sunt injectate la nivelul zonei indicate substante de umplere semi-resorbabile sau permanente.

Tratamentul este de scurta durata si nu necesita timp de recuperare. Rezultatele obtinute sunt deseori spectaculoase - forma nasului influenteaza major imaginea de ansamblu a fetei.

Un alt tratament este de injectarea cu Botox (toxina botulunica) printr-o tehnica speciala, pentru ridicarea varfului nasului."
sursa: http://www.dr-iancu.com/rinoplastie.htm

intrebarile mele sunt:
1. este eficienta aceasta metoda?
2. ce riscuri exista dupa operatie?
3. ce parere aveti despre aceasta noua metoda?
4. a apelat cineva la servicii de acest gen?
5. are cineva idee despre pretul unei astfel de interventii?

Daca aveti orice informatie despre asta, as fi incantata sa o ascult. Am nevoie de mai multe detalii.
Multumesc! :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •