Rinita vasomotorie

12-03-2013
Simonettt_gy
Nu este medic/terapeut
Simonettt_gy
Buna ziua!

De aproximativ 1 an am probleme cu nasul, a incepul in primavara anul trecut prin mancarimi ale nasului, stranut care s-au accentuat din ce in ce mai mult si a apoi a intervenit si infundarea nasului. Am mers la alergolog mi-a facut testul cutanat si a spus ca nu sunt alergica, am mers apoi la ORL-ist am facut radiografie de sinusuri si testare din sange a alergenior si a reiesit ca nu sunt alergica insa am o sinuzita maxilara.
Am urmat tratament cu antibiotic aerius, si nasonex + bronho vaxom insa dupa finalizarea tratamentului simptomele au reaparut. In sensul ca s-a tratat sinuzita, nu mai am nasul atat de infundat incat sa fiu nevoita sa respir pe gura insa am ramas cu problemele mele din trecut.
Dimineata cand ma trezesc stranut de 7-8 ori la rand, imi curge nasul nu mai am gust uneori, miros, uneori am o presiune a nasului foarte puternica, mancarimi'ale nasului; episoadele astea repeta de cateva ori pe zi.
Orl-stul m-a diagnosticat cu rinita vasomotorie si mi-a recomandat cauterizare a cornetelor. Prin aceasta procedura o sa reusesc sa scap de problema mea, este recomandabil sa apelez la tratamentul asta chirurgical?
Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.
O zi frumoasa
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.