| |
|
|
|
| |
Rinita cronica -sfat pentru tratament naturist
|
|
Autor: hspinache |
Data: 22-08-2009 |
|
Am fost diacnosticat la 1.07.09 cu rinita cronica . Ce fel de rinita ? Nu stiu de care deoarece probabil este incerta vizualizarea . Se oscileaza intre varianta alergica sau vasomotorie . In timpul zilei ma simt apoximativ normal .
Dimineata am ceva scurgeri pe nas catre exterior . Seara cind ma culc mi se pare normal . Apoi se infunda nara stinga (dorm pe dreapta ) . Ma trezesc dupa o ora cu nara infundata si ma panichez ; ma ridic in picioare si dupa un timp se desfunda . O tin asa toata noaptea . Catre dimineta mi se desfunda nara dreapta si mi se infunda nara stinga . Am avut situatii cind mi s-au infundat ambele deodata si nu am mai putut sa respir . Am ajuns foarte stresat si obosit . Stresul il am acum si in timpul zilei .
Ca tratament am folosit pina acum numai Nazomer . Nu am apelat la picaturi mai tari . Am in permanenta senzatia de uscaciune in nas si in gura . Secretiile sint foarte uscate .
As vrea sa beau seara un ceai adecvat , care sa ma ajute sau alt tratament naturist . |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 3 |
|
|
Autor: Mr. Nick |
Data: 22-08-2009, ora 23:22 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Ceai de codita soricelului si trei frati patati (baut seara cu 30 de minute inainte de culcare, aproximativ 200 de ml, nu mai mult) + INHASAL (documenteaza-te pe net cu privire la acest produs f bun)...
Multa sanatate si numai bine;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NIHIL SINE DEO - NIMIC FARA DUMNEZEU!
Slavit, Cinstit, Cantat, Preamarit si Recunoscut sa fie Domnul Dumnezeu cel in 3 Ipostasuri: Tatal, Fiul si Sfantul Duh!
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"
Stuart Chase
_____________________________________________________________________________________________
|
|
|
Autor: hspinache |
Data: 23-08-2009, ora 10:15 |
|
200g din fiecare sau il fac amestecat 50% cu 50% si in total 200g ?
|
|
|
Autor: Mr. Nick |
Data: 23-08-2009, ora 19:13 |
|
Nu, am am spus sa bei seara la culcare acest ceai din codita soricelului si trei frati patati intr-o cantitate de maxim 200 de ml. Cantitatea de materie prima pe care ar trebui sa o folosesti la prepararea infuziei este de aproximativ o lingura din fiecare planta, adica exact cum ai spus + 50% codita soricelului si 50% trei frati patati.
Multa sanatate si vindecare de la Bunul Dumnezeu!
P.S. - INFÚZIE, infuzii, s.f. 1. Soluție apoasă obținută dintr-o plantă prin opărirea ei cu apă clocotită, în scopul extragerii principiilor active pe care le conține; medicament astfel obținut. 2. Încrucișare a unei rase neameliorate cu o rasă ameliorată timp de una sau două generații. [Var.: infuziúne s.f.] – Din fr. infusion, lat. infusio, -onis. Sursa: DEX 98
Stuart Chase
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
82887
Ultimul utilizator:
Bunyku
Total mesaje:
177725
Ultimul mesaj:
06-09-2010
70 useri inregistrati; 4661 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Clinica Hiperdia Braşov dispune de cel mai modern centru de Medicină Nucleară – Scintigrafie (SPECT) din tara.
MEDICINA NUCLEARA BRASOV
0268.473.608
Ca sa nu te doara spatele dupa o zi intreaga de lucru la calculator!
59 RON (TVA inclus)
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic