ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Semne si simptome » Ureche-nas-gat

Rinita cronica -sfat pentru tratament naturist

Autor: hspinache Data: 22-08-2009
Am fost diacnosticat la 1.07.09 cu rinita cronica . Ce fel de rinita ? Nu stiu de care deoarece probabil este incerta vizualizarea . Se oscileaza intre varianta alergica sau vasomotorie . In timpul zilei ma simt apoximativ normal .

Dimineata am ceva scurgeri pe nas catre exterior . Seara cind ma culc mi se pare normal . Apoi se infunda nara stinga (dorm pe dreapta ) . Ma trezesc dupa o ora cu nara infundata si ma panichez ; ma ridic in picioare si dupa un timp se desfunda . O tin asa toata noaptea . Catre dimineta mi se desfunda nara dreapta si mi se infunda nara stinga . Am avut situatii cind mi s-au infundat ambele deodata si nu am mai putut sa respir . Am ajuns foarte stresat si obosit . Stresul il am acum si in timpul zilei .

Ca tratament am folosit pina acum numai Nazomer . Nu am apelat la picaturi mai tari . Am in permanenta senzatia de uscaciune in nas si in gura . Secretiile sint foarte uscate .

As vrea sa beau seara un ceai adecvat , care sa ma ajute sau alt tratament naturist .

Comentarii / raspunsuri: 3 |

Autor: Mr. Nick Data: 22-08-2009, ora 23:22 |  Raporteaza continut inadecvat
Ceai de codita soricelului si trei frati patati (baut seara cu 30 de minute inainte de culcare, aproximativ 200 de ml, nu mai mult) + INHASAL (documenteaza-te pe net cu privire la acest produs f bun)...

Multa sanatate si numai bine;)

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NIHIL SINE DEO - NIMIC FARA DUMNEZEU!

Slavit, Cinstit, Cantat, Preamarit si Recunoscut sa fie Domnul Dumnezeu cel in 3 Ipostasuri: Tatal, Fiul si Sfantul Duh!
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"
Stuart Chase
_____________________________________________________________________________________________

Autor: hspinache Data: 23-08-2009, ora 10:15 |  Raporteaza continut inadecvat
200g din fiecare sau il fac amestecat 50% cu 50% si in total 200g ?

Autor: Mr. Nick Data: 23-08-2009, ora 19:13 |  Raporteaza continut inadecvat
Nu, am am spus sa bei seara la culcare acest ceai din codita soricelului si trei frati patati intr-o cantitate de maxim 200 de ml. Cantitatea de materie prima pe care ar trebui sa o folosesti la prepararea infuziei este de aproximativ o lingura din fiecare planta, adica exact cum ai spus + 50% codita soricelului si 50% trei frati patati.

Multa sanatate si vindecare de la Bunul Dumnezeu!

P.S. - INFÚZIE, infuzii, s.f. 1. Soluție apoasă obținută dintr-o plantă prin opărirea ei cu apă clocotită, în scopul extragerii principiilor active pe care le conține; medicament astfel obținut. 2. Încrucișare a unei rase neameliorate cu o rasă ameliorată timp de una sau două generații. [Var.: infuziúne s.f.] – Din fr. infusion, lat. infusio, -onis. Sursa: DEX 98

Stuart Chase

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 82887
Ultimul utilizator: Bunyku
Total mesaje: 177725
Ultimul mesaj: 06-09-2010
70 useri inregistrati;
4661 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Clinica Hiperdia Braşov dispune de cel mai modern centru de Medicină Nucleară – Scintigrafie (SPECT) din tara.
MEDICINA NUCLEARA BRASOV
Inapoi Inainte
0268.473.608
Detalii
Ca sa nu te doara spatele dupa o zi intreaga de lucru la calculator!
59 RON (TVA inclus)
PRODUCATOR SPANIA
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: