Rinita alergica ?

26-04-2011
Elenush1986
Nu este medic/terapeut
Elenush1986
Buna ziua,

De cateva luni am niste simptome foarte ciudate : nas infundat in special dimineata si seara, noaptea este cel mai rau, dimineata dupa ca ma trezesc incep sa stranut foarte mult si incepe si nasul sa-mi curga incat trebuie sa-l suflu de 3-4 ori.Pe parcursul zilei nu mai am nasul infundat dar stranut de 15-20 ori, apoi seara o iau de la cap.
Am mai folosit Olynth cand chiar nu puteam respira, dar nu mi se pare o solutie sa devin dependenta de el.

Banuiesc ca a inceput dupa ca am zugravit apartamentul acum aprox 1 an, ne-au inundat vecinii si apoi am dat cu lavabil.Este posibil ca in pereti sa am un mucegi, sau sa nu fi fost uscati foarte bine...?

Am crezut initial ca este ceva trecator, apoi am mai racit de cateva ori si mi se pareau simptome normale pt o gripa /raceala, dar cred ca ar trebui sa vad un specialist. Ce imi recomandati sa merg la ORL sau sa incerc la alergolog, poate am o alergie la ceva ?

Va multumesc,
2 comentarii
0
26-04-2011, ora 11:40
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Din cele mentionate pare a fi intr-adevar o rinita alergica. Totusi o consultatie la ORL este necesara.
0
24-10-2011, ora 00:27
Valerius650
Nu este medic/terapeut
Valerius650
Este posibil sa ai o alergie la mucegai sau praf.Incearca un control alergologic la mucegai si praf si dak nu esti alergica mergi la orl-ist.Este posibil sa ai o rinita hipertrofica usoara!!!!!Dar un consult la un specialist nu strica..stiu ei mai bn pt k ei cu asta se ocpa.Eu vb din propia experienta, am fosr dependent de olynth.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.