Rezultat IRM cervicala,

23-10-2015
IonClaudia
Nu este medic/terapeut
IonClaudia
Bună ziua ! Astăzi mi-am luat rezultatul de la clinica însă programarea la neurolog o am peste o luna şi stau într un stres de nedescris ! Am copiat exact ceea ce scrie în rezultat !
Aspect cifotic al coloanei vertebrale cervicale.schita de osteofite anterioare la nivel C5-C6.minime infiltrate lipomatoase la nivelul vertebrei cervicale şi toracale superioare.deshidratari globale ale primelor 4 discuri intervertebrale cervicale.minime protuzii discale circumferentiale la nivel C3-C7, ce amprenteaza posterior sacul dural adiacent, fără contacte disco-radiculare notabile ! Cordon medular cervical şi toracal superior cu morfologie şi semnal în limite normale IRM Uşoară îngroşare inflamatorie a mucoasei sinusurilor maxilare şi a sinusului sfenoidal hipertrofia mucoasei cornetelor nazale inferioare bilateral.hipertrofia ţesutului limfoid lingual mici adenopatii cervicale. Concluzii: uşoare modificări de statica şi degenerative disco vertebrale cervicale Cu minime protuzii discale la nivel C3-C7, fără contacte disco radiculare asociate. Fără hemii discale în etajul cervical !
Menţionez ca am făcut acest rmn din cauza faptului ca am dureri mari de cap de foarte mult timp şi de aproximativ un an, simt trosnituri deasupra cefei de fiecare data când alerg sau merg mai repede, urc scări, etc!tomograf la cap am făcut şi totul este ok !!Mulţumesc anticipat !
5 comentarii
0
24-10-2015, ora 16:46
IonClaudia
Nu este medic/terapeut
IonClaudia
Am uitat sa menţionez ca am 27 ani !
0
26-10-2015, ora 10:12
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Ce tratament luati in prezent?
0
26-10-2015, ora 17:47
IonClaudia
Nu este medic/terapeut
IonClaudia
Nu iau nici un tratament pentru ca nu am ajuns la o interpretare a rezultatului. Însă mă simt rău aproape în fiecare zi ! Aud trosniturile zilnic ! Câteodată parcă îmi amorţesc şi picioarele ! Vreau sa ştiu ce înseamnă în mare..Dacă intra în discutie o operaţie sau nu este aşa grav ! Nu am mai întâlnit pe nimeni spunând sa aibă asemenea trosnituri !nu pot face nici un fel de sport pentru ca sunetul este foarte stresant...!
0
26-10-2015, ora 19:50
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Okey.
0
26-10-2015, ora 22:30
IonClaudia
Nu este medic/terapeut
IonClaudia
Mă puteţi lămuri în vreun fel ? Este ceva grav ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.