Reumatismul acut si sarcina !

26-06-2008
Diamond
Nu este medic/terapeut
Diamond
Buna ziua! Am 25 de ani si, acum doi ani am fost diagnosticata cu Streptococ B-hemolitic si, din pacate, m-am ales si cu Reumatism Articular Acut (RAA) in faza incipienta. Pana in primavara acestui an am urmat un tratament cu Moldamin (1 injectie/saptamana) si, abia in luna martie a acestui an mi-a scazut VSH-ul in limite normale si, la indicatia si insistenta medicului mi-am scos si amigdalele (de care stiam inca din liceu ca sunt focare de infectie!). Acum ma simt bine, am scapat si de tratamentul cu Moldamin, analizele sunt in limite normale si, momentan, nu mai urmez nici un tratament pentru ca ma simt foarte bine.
Pe viitor, imi doresc enorm de mult sa am un copil, insa, ma tem ca nu cumva RAA sa afecteze dezvoltarea intrauterina a fatului sau daca, Doamne fereste, se poate ca, in timpul sarcinii sa mai am puseuri reumatice?!!!

Va rog din suflet, ajutati-ma cu un raspuns!!!! Va multumesc ca existati!...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul