Reumatism

12-11-2010
VALENTINA COBALSCHI
Nu este medic/terapeut
VALENTINA COBALSCHI
Buna ziua !Sunt prima data pe acest site si doresc sa stiu daca se face in sectorul 6 fizioterapie pentru boli reumatismale si unde, ce trebuie facut ? Am 59 ani si de vreo50 am reumatism poliarticular degenerativ, am fost diagnosticata cu PR am urmat tratament cu Salazopirin N in ulimii ani dar de un an am intrerupt. Ma dor f tare picioarele
si mainile.Imi puteti recomanda un bun reumatolog ?Stiu ca aceasta varsta e imposibil de tratat dar macar pentru alinarea durerilor sa fac ceva. Va multumesc anticipat !
1 comentarii
0
28-06-2012, ora 12:59
mihaela_d2004
Nu este medic/terapeut
mihaela_d2004
Buna ziua.
Mama mea are dureri mari de picioare pana cand ii apar niste umflaturi rosii de jur imprejurul talpii.Dupa ce apar acestea, nu o mai dor piciarele si umflaturile astea le are vreo doua -trei zile si apoi dispar.Medicul de familie i-a spus ca este de natura alergica, dar eu vreau sfatul dumneavoastra, mai ales ca mama este diagnosticata de multi ani cu poliartrita reumatoida si nu ia nici un tratament pentru aceasta boala.
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii