Respingerea implanturilor dentare

10-06-2015
Roxy1982
Nu este medic/terapeut
Roxy1982
Bunaseara. Ca urmare a unei lucrări dentare prost făcute, am trecut prin multe tratamente si la partea inferioara mi-au fost inserate 8 implanturi dentare, ajungând la edentatie totala. M-a durut foarte tare timp de o luna cu tot cu medicamente si dupa doua săptămâni mi s-a umflat toata zona cu barbie foarte tare. Si implanturile in afara de doua au iesit la diferenta de o săptămână unul de altul. Am facut teste de alergie la titan, de densitate osoasa si toate analizele bune, inclusiv os si inaltime am. Care poate fi cauza pentru care mi-au iesit implanturile?
4 comentarii
0
22-07-2015, ora 17:39
Clinica ASCLEPIMED
Identitate neconfirmată
Clinica ASCLEPIMED
Buna ziua,

Referitor la subiectul si intamplarea punctata de dvs.:
Este complet FALS mitul respingerii implantului dentar (acesta nefiind un transplant care ar putea in caz de incompatibilitate sa declanseze cavalcada imunitara), respingerea fiind exclusiv o inventie a asa-zisilor profesionisti pentru a-si justifica esecurile de tehnica si incompetenta in detrimentul bietilor pacienti naivi!
0
22-04-2017, ora 14:30
olimpia grigoras
Nu este medic/terapeut
olimpia grigoras
Buna ziua! Mi s-au pus 8 implante dentare acum o luna si nu am nicio durere doar un pic de presiune pe 2 din ele.As vrea sa intreb ce simti cin un implant dentar nu de oseointegreaza?
0
24-04-2017, ora 22:22
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, lipsa de osteointegrare a unui implant este adesea silentionasa; se observa ori radiologic, transpare (se vede ) prin mucoasa sau simte medicul cand umbla la el. Exista si o varianta de ''obiectizare'' a osteointegrarii sau lipsei acesteia, dar aparatura este destul de greoaie si putin accesibila.
0
21-05-2018, ora 17:43
Thora
Nu este medic/terapeut
Thora
Buna ziua! Am o saptamana de la inserarea a cateva implante pe arcada superioara cat si inferioara (fire de sutura inca prezente). Ma doare (ca si cum as avea nevralgie)...durere surda, enervanta, continua, presiune (prezint si umflatura). Iau antibioticul prescris de dnul doctor. Intrebare (poate stupida): voi ramane cu aceste dureri??
Imi este jena sa il stresez pe dnul dr cu aceasta problema..din nou!:) Dansul mi-a zis ca e ok, ca o sa treaca. Cei cu experienta implantului, ce imi puteti spune?:) Merci!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •