Regurgitare aortica gr 1 fara tratament?

25-07-2013
cynthina
Nu este medic/terapeut
cynthina
Buna ziua,

Dupa 2 nopti in care m-am trezit cu batai puternice ale inimi, dificultati in respiratie, senzatie de sufocare, stari care m-au facut sa sun dupa ambulanta iar raspunsul lor a fost 'atac de panica'.
Pe langa acestea mai simnt si pe parcursul zilei dificultati in respiratie, mai exact parca trebuie sa imi controlez respiratia si palpitatii cand nu fac nici un efort.
Am fost la endocrinologie unde totul a fost ok si la cardiologie unde pe rezultat imi scrie in felul urmator:
- cavitati cardiace de dimensiuni normale
- functie sistolica diastolica normala
- regurcitare aortica gr 1
Mi s-a spus ca sunt tahicardica si aceste simptome sunt pe fond neuro-vegetativ iar ca si tratament doar distonocalm cand mai apar starile.
Va rog sa ma lamuriti cat de grava sau de normala e aceasta regurgitare aortica gr 1 daca sintomele mele pot veni de la aceasta si daca tratamentul este bun?Mentionez ca am 27 de ani.

Multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dumneavstra.
3 comentarii
0
25-07-2013, ora 16:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce aveti dv. este pe fond nervos.
Nu sunteti bolnava cu inima.
Daca erati bolnava cu inima doctorul cardiolog v-ar fi prescris tratament zilnic.

Luati cate un Emocalm la nevoie. Cititi cu atentie prospectul pe net.
Se gaseste la plafar.
0
25-07-2013, ora 19:44
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
da ceea ce ai tu e exact ce am si eu, dar spre fericirea mea nu am atacuri de panica noaptea numai ziua am avut acum am reusit sa le opresc, si-au pierdut din intensitate.toate analizele le-am facut si eu si nu stiu daca are rost sa le mai repeti ptr ca toata ziua pe la doctor e un stres major care iti dau palpitatii.cel mai bine e sa incerci metode de relaxare, pe net gasesti foarte multe tehnici, m-au ajutat si niste carti pe care le-am citi, sa inteleg cu ce ma confrunt.Trebuie sa elimini din viata ta factorii stresanti, sa dormi cel putin8 ore, sa te hranesti corespunzator, apropo eu de cand mananc cum trebuie ma simpt excelent si cel mai important nu trebuie sa stai s ate gandesti prea mult la stari, sa iti fie frik doar asa vei putea uita de tot si nu va mai fi nevoie sa te duci in miez de noapte la spital.Daca aveai ceva in neregula cu inima, medicul te-ar fi pus in tema.distonocalm mi-a recomandat si mie medicul dar numai la nevoie si la mine nevoia era cam mare dupa mine a-si fi luat inainte si cate 2 la zi si imi era frik sa nu dea dependenta asa ca am inlocuit cu calmogenul, care e la fel de bun si din cate am inteles e din plante si nu ar da dependenta.25de ani am si eu si cred ca in ambele cazuri, atat tu cat si eu nu ar trebui sa ne facem prea multe griji legate de sanatate mai ales ca ne-au confirmat si medicii ca suntem bn.
0
25-07-2013, ora 21:00
cynthina
Nu este medic/terapeut
cynthina
De dormit dorm suficient, insa e asa cum spui ionela83 ca daca simnt ceva mai deosebit ma gandesc daca mi se face rau, daca lesin, daca daca daca si e ceva ce nu pot controla.
Multumesc de raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Regurgitarea aortica

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: