Recomandari pt o clinica buna si preturi rezonabile

23-10-2008
alissia
Nu este medic/terapeut
alissia
Am fost la o clinica ultracentrala care mi-a facut un plan de tratament in 2 variante, cu implanturi sau cu o lucrare mobila dar cu un sistem modern, fiecare varianta la randul ei cu doua subvariante ( lucari facute in Romania si lucrari facute in Israel) dar oricum cea mai ieftina dintre variante este 20 000 euro si cea mai scumpa 30 000 euro ( in cost fiindincluse lucrari, extractii, tratamente.)
Costurile sunt cu mult peste posibilitatile mele financiare si as vrea sa primesc niste sugestii de alte clinici in Bucuresti care lucreaza bine, cu profesionalism si responsabilitate dar cu preturi pentru oameni obisnuiti, cu venituri decente dar nu colosale..
Sanatate tuturor !
1 comentarii
0
24-10-2008, ora 14:23
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Da, intr-adevar preturile sunt cam mari, dar trebuie sa stiti ca ele variaza in functie de complexitatea cazului, de numarul de etape ale tratamentului, de costul materialelor, de numarul de specialisti care se implica si tot asa. Acum, implantologia este o ramura relativ noua si de departe cea mai scumpa varianta de tratament la noi in tara pentru ca noi importam tot: implant, instrumentar, pachete cu consumabile sterile, etc. si toate acestea se regasesc in pretul platit de pacient. Despre cealalta lucrare, cea mobila, dupa cate ati spus cred ca este vorba despre o proteza scheletata care este intr-adevar scumpa, in costul ei fiind incluse coroane ceramice, sistemele speciale care sunt cam scumpe, manopera tehnicianului, etc. Totusi in preturile pe care le spuneti dvs cred ca pe langa toate astea intra si "taxa de clinica ultracentrala".
Din pacate nu va pot raspunde la intrebare, nu cunosc preturile practicate in diverse clinici, iar politica site-ului nu imi da voie sa va recomand clinica unde lucrez eu. Din cate am inteles, daca doriti acest lucru va puteti interesa pe site despre modul in care ma puteti contacta. Oricum, parerea mea este ca nu ar trebui sa cautati "o clinica buna" ci un medic bun, cu care sa va intelegeti bine si la care sa mergeti cu placere pentru ca din cat am inteles tratamentul va fi de durata. Numai bine si mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul