Reactii adverse anticonceptionale

21-05-2014
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
Buna seara.
Folosesc Yasmin, la prescrierea medicului meu ginecolog, am vreo 4 sau 5 ani de cand le folosesc, insa de vreo 2 luni am observat ceva ciudat, sau asa mi se pare mie tocmai de aceea vreau un sfat sau o sugestie.
In timpul celor 21 de zile cand iau anticonceptionalele din blister, am uneori un disconfort abdominal, nu sever dar ca niste crampe, tensiune la nivelul sanilor si cateodata dureri de cap. Nu sufar de nicio boala care sa contraindice contraceptivele, fumez dar am 23 de ani, dar pana de vreo 2 luni nu am avut nicio problema. Spun asta deoarece cand fac acea pauza de 7 zile ma simt altfel, fara disconfort abdominal, fara balonare, fara dureri de cap si fara acea tensiune la sani care se intinde spre axila. Deasemenea am observat ca astazi cand mi-a aparut menstra, e foarte putina cantitativ si maro inchis la culoare. Nici nu mai stiu ce e normal si ce nu, insa credeti ca ar fi cazul de un control ginecologic in care sa schimb pastilele? E normal acest disconfort dar si modificarile astea de culoare ale sangerarii? Orice sfat mi-ar fi de folos. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: