Rash pe corp de multa vreme- poze.

22-04-2011
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua va rog sa va uitat la aceste poze si sa imi spuneti ce poate sa fie... Decolteu: http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/Angelika_Patricia/Fotografie0203.jpg, picior: http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/Angelika_Patricia/Fotografie0206.jpg, abdomen: http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/Angelika_Patricia/Fotografie0207.jpg, abdomen din nou: http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/Angelika_Patricia/Fotografie0208.jpg, spate: http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/Angelika_Patricia/Fotografie0209.jpg. Rog o parere avizata, mentionez ca ma confrunt cu aceste pb de 2-3 ani de zile dar la picioare recent au aparut, am mancarimi si in gura uneori, nu stiu daca are legatura cu acestea de pe corp dar am si probleme si cu pielea scalpului, deasemenea si o colita urata. Acest rash a aparut intai pe abdomen acum 3 ani si de atunci nu am mai scapat de el ba chiar din contra pb de piele s-au intensificat si extins. Mentionez deasemenea ca analiza ANA mi-a iesit pozitiva dar profilul ANA negativ, de 1 an si ceva am si ganglionii umflati si dureri articulare/musculare. Vreau deasemenea sa mentionez ca rashul de pe decolteu este aspru la pipait si se simt ca niste mici basicute pe piele. Ma mananca pielea dar ma si ustura e ca senzatia dupa o urzicatura, deasemenea de cand am aceste pb am dezvoltat si intoleranta la caldura. Astept cu nerabdare parerea d-voastra. Cu stima, Angelica Popescu.
2 comentarii
0
28-08-2011, ora 15:52
adriana121
Nu este medic/terapeut
adriana121
Buna Angelica, sper ca ai rezolvat problema ta, cu aceeasi problema ma confrunt si eu, am mancarimi in zona abdominala, pe burta si mi-au iesit aceleasi pete exact cum sunt in pozele pe care le-ai atasat tu aici, sunt rozalii, sunt cam de 8-9 cm si cateodata prezinta mancarimi.oare ce poate fi?? tu ce-ai aflat?? poti sa-mi oferi un indiciu?
0
08-10-2012, ora 17:45
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Din pacate nu am aflat nici in ziua de azi exact de unde provin aceste simptome, mi s-a spus ca e posibil ca bubitele si mancarimile de pe corp sa fie de la o giardioza sau pur si simplu alergii, ori legat de partea digestiva ori alergii dar inca nu am aflat nici in ziua de azi exact cauza, desi am facut si examenul copro de foarte foarte multe ori si nu mi-a iesit nimic, cum ca ar fi o parazitoza. Cert e ca mi-am facut coproantigenul pt. giardia si mi-a iesit negativ, alergii am dar nu sunt sigura ca de acolo provin aceste probleme iar problemele de pe scalp s-ar putea sa fie de la o ciuperca, am aflat intre timp si ca am candida krusei urinara si un stafilococ auriu in nas iar recent mi-a iesit si PTH mult mai mare decat limita normala. Simptomele de pe piele ar putea sa fie in legatura cu acestea, mi-e teama sa nu fie de la acel stafilococ toate aceste probleme sau de la acea candida krusei, fac foarte des si rosu in gat, puncte pe amigdale, mancarimi in gura, febra 37-37.5, am observat ca atunci se intensifica si problemele cu pielea...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: rash cutanat

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: