Raport sexual inceput fara protectie

22-06-2010
Alina_aaa
Nu este medic/terapeut
Alina_aaa
Buna seara! Intrucat d-na doctor este in concendiu si nu am cum sa ajung la dansa, as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. Timp de 2 ani am facut un tratament pentru chisturi(ultimul in mai 2008, avand 5 pe 6 cm) cu anticonceptionale. Intrucat nu m-am simtit bine, le-am intrerupt. Au inceput niste dureri la vreo 2 saptamani. Inainte cu cateva zile de a ajunge la ecograf, am incercat sa am raport sexual cu iubitul meu. Nu am putut decat sa incepem pentru ca durerile nu mi-au permis sa merg pana la capat. Am inceput fara prezervativ acele cateva minute. Va rog din suflet sa-mi spuneti ce riscuri exista in inceperea actului sexual fara protectie?
Va multumesc frumos si va doresc o seara frumoasa!
1 comentarii
0
22-06-2010, ora 23:09
andrab23fly1
Nu este medic/terapeut
andrab23fly1
Riscuri exista, dar sunt destul de mici daca doar ati inceput actul sexual, fara ca partenerul tau sa ajunga la final. Totusi daca erai in perioada ovulatiei, ar trebui sa fi atenta, eventual daca iti intarzie ciclul sa faci test de sarcina. daca este negativ si ciclul tot intarzie, mergi la un ginecolog. Si eventual daca ciclul vine, si ti se pare ceva ciudat, faci testul de sarcina deoarece exista sitatii in care sangerarea apare (chiar la timp!!!) in cazul unei sarcini-sunt situatii rare, mai ales la fete tinere. Oricum posibilitatea este mica ca tu sa fi ramas insarcinata.
Durerile pe care le ai si faptul ca nu te-ai simtit bine, nu am inteles exact de ce, si ai intrerupt anticonceptionalele ar trebui sa te faca sa ceri repede o parere avizata medical, neaparat sa te programezi la un consult. Plus ca, daca ti se mai prescriu anticonceptionale, tu nu ar trebui sa le iei fara ca in prealabil sa-ti faci un profil hormonal, pe care un endocrinolog, apoi medicul tau ginecolog sa se uite si sa aleaga tipul de anticonceptionale pe care ti le prescrie, pentru ca ele pot face uneori mai mult rau decat bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici