Rani in zona genitala

26-06-2013
klishee
Nu este medic/terapeut
klishee
Buna ziua,

De aproximativ 2 ani de zile am o problema pe care nu am reusit sa o rezolt in nici un fel. Am fost odata la doctor, imi daduse sa ma dau cu o solutie intr-un recipient verde (am uitat cum ii spune), dar ma ardea groaznic de tare incat imi lasa rani.

Problema mea este ca imi tot apar niste rani pe penis (la baza capului, deci nu pe cap ci fix sub el si pe pielea de sub el) care pana acum.. apareau / dispareau si tot asa pana cand, la un moment dat imi aparusera un fel de bube albicioase care secretau un lichid galbui - urat mirositor.
Am scapat de acestea, insa in prezent mi-au ramas 2, 3 rani (care nu ma dor) dar sunt vizibile, sunt acolo si nu stiu ce sa fac sau de ce au aparut ?

Am facut sex neprotejat cu mai multe partenere, dar le cunosteam (nu am fost pe centura - ceea ce nu cred ca mai conteaza).

multumesc
1 comentarii
0
26-06-2013, ora 22:16
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
trebuie sa mergi la doctor din nou...pana atunci fara relatii sexualer (daca e musai foloseste prezervativul)...cat despre faptul ca ai facut sex cu mai multe partenere pe care le cunosteai cum zici tu- crezi ca numai cele de pe citez" centura" pot transmite BTS??????.te inseli amarnic.daca nu ai un partener stabil ( si nici atunci nu as baga mana in foc 100%) eu iti recomand sa folosesti prezervativul..
mergi la medic..sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.