Rana pe colul uterin

08-03-2012
Marcela07
Nu este medic/terapeut
Marcela07
Va rog un rasp mama are 46 d ani, de 2 ani se confrunta cu aceasta problema, a luat sute de ovule si tratamente prescrise d medic ba chiar a fakut si cauterizare dar fara rezultat. Prin iunie 2011 avea menstre mici cantitativ dar dese care reincepeau dupa 7-10 zile de la ultima zi a menstrei, era internata 3 nu i sa administrat absolut nici un tratament sau injectie, nimic, i s-a luat doar biopsia si papa nicolau care a iesit buna nu avea cancer, dupa acestea menstruatia a revenit la normal, si in februarie a fost la un recontrol a fakut papa nicolau a iesit f bun, dr ia zis k rana s-a maì vindekat putin dar totusi este, akum iar are probleme cu menstra apare des la 7-10 zile, ce e de fakut? Intrebarea mea este: TOATE ACESTE SIMPTOME SUNT ASOCIATE IN VREUN FEL CU MENOPAUZA? INCEPUTUL MENOPAUZEI SE MANIFESTA IN ACEST FEL? VA RUGAM LAMURITI-NE! astept sfaturile si parerile tuturor.
2 comentarii
0
08-03-2012, ora 10:43
maria63s
Nu este medic/terapeut
maria63s
Buna,
Am avut si eu asemenea probleme(eu am 49 ani).Mama ta are cumva montat un sterilet?Da, sunt semne de premenopauza.Rana de pe uter se mai poate rezolva cu spalaturi zilnice cu ceai de marul lupului.Intr-un litru de apa, se pune de dimineata 2 linguri de planta uscata si seara se fierbe, se lasa la racit si se fac spalaturi vaginale cu o pompita.Atentie, acest ceai nu se bea, fiind toxic.
0
08-03-2012, ora 21:23
Marcela07
Nu este medic/terapeut
Marcela07
Multumesc pt rasp, nu nu are sterilet, este mama a 2 copii neavand niciodata alte probleme dekat akum, face spalaturi vaginale cu pelin, galbenele si ovule naturiste ovulin super forte plus.si o igiena riguroasa. Dar kat timp va dura aceasta problema?k o are d mai bine d 2 ani. Kat va mai dura? Aceasta rana pe col apare numai la aparitia premenopauzei, sau nu are legatura cu menopauza ci apare pur si simplu?va rog lamuriti-ne. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cervicita cronică - rana pe colul uterin
  •