Rahianestezie

06-11-2010
noob
Nu este medic/terapeut
noob
Acum 2 zile am fost operat de chist pilonidal prin rahianestezie. Momentan ma doare capul si mi sa spus ca de la rahianeztezie se trage. Frica mea este sa nu raman cu aceasta durere toata viata. Este posibil asa ceva???
4 comentarii
0
06-07-2012, ora 15:59
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
nu, durerile pot persista de l a 2 zile pana la 2 saptamani, sper ca deja v-a trecut.
0
13-02-2013, ora 23:36
butancrys
Nu este medic/terapeut
butancrys
O problema, care cred eu, porneste de la o rahianestezie, sau ma insel? Tatal meu a fost operat acum doua saptamani de hernie inghinala. Desi i se spusese la o alta investigatie ca are ciocuri, s-a ales varianta rahi. Imediat dupa ce a fost scos din sala de operatii, a simtit o durere insuportabila de la genunchi in jos si in talpa piciorului stang, ( de genul zvacnirilor in perioada unui abces dentar) desi hernia fusese pe partea dreapta. Inca era sub anestezie, caci picioarele erau amortite, nu reactiona la atingere sau alte manevre, desi durerea persista. Nu a reactionat in mod favorabil la calmante, chiar nu si-au facut efectul nici o secunda, i s-au administrat sedative dar tot a fost greu de suportat. Ziua urmatoare l-a vazut un medic neurochirueg din spital si i s-a administrat tramadul si vitamine. Nu s-a recuperat inca. Durerea nu a mai avut aceeasi intensitate, Intrebarile mele ar fi: Ce a declansat aceasta stare? Se recupereaza total? Vor exista sechele|e? Se poate repeta episodul? Va multumesc din suflet pentru rabdarea de a fi citit cele scrise si scuzati-mi tonul disperat dar stiind ce fel de persoana activa a fost tatal meu inainte de operatie, nu ma pot obisnui cu gandul...
0
22-02-2013, ora 16:15
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
serecupereaza fara doar si poate, este posibil din cauza osteofitelor (ciocuri ) rahia sa nu-si fi atins scopul, la anesteziile astea doar 1 mm este suficient (unii nervi au marimi de microni ),
poate va raspunde un medic, eu raman la parerea mea ca acolo cu rahia s-a intamplat ceva posibil sa fi fost pensat chiar nervul, nu taiat doar atins cu cantul acumui, s-au intamplat multe de la anestezia generala.
0
08-11-2013, ora 17:33
Marian Raducea
Nu este medic/terapeut
Marian Raducea
Buna ziua,

M-am operat marti de un pilonidal prin rahianestezie. Operatia a fost de scurta durata, cam 15 minute, la anestezie am avut ceva probleme ca nu mi-a reusit din prima intepatura, dar acum sunt foarte bine. Ma doare putin spatele, mi-a zis sa iau diclofenac pastile sau supozitoare, si mi-a dat o reteta de antibiotic care sa-l iau pentru a nu exista riscul de infectie.
Multumesc personalului de la Spitalul Universitar Municipal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul