Raceala lunga, muci verzi si vascosi de care nu scap

26-03-2014
dezaxata
Nu este medic/terapeut
dezaxata
Buna ziua,
Totul a inceput cu o gripa acum o luna timp in care am avut febra, frisoane si tuse din plamani. M-am tratat acasa ca de obicei cu paracetamol, ceaiuri si mult zacut in pat pentru ca au fost destul de urata, ma durea tot corpul si mi-era rau.
Raceala asta mi-a trecut cam dupa o saptamana.
La cateva zile dupa ce mi-a trecut asta ma harsaia putin pe gat si incepuse sa-mi curga nasul. Dupa v-o 2-3 zile s-a agravat si m-am trezit ca nu puteam sa respir si am suflat doua servetele mari de bucatarie de muci verzi si vascosi, plus ca imi simteam gatul foarte iritat (nu ma dureau amigdalele deloc).
Cand am vazut asta m-am dus la ORL. S-a uitat peste tot, mi-a zis ca nu am sinuzita dar ca probabil am facut o infectie bacteriana pe fondul la prima raceala si mi-a dat antibitice Ciprinol si spray nazal Nasic.
Am luat antibiotice 7 zile si aveam impresia ca mi-a trecut, nu mai aveam simptome. Dupa o zi doua dupa ce am terminat antibioticele am inceput sa am iar aceleasi simptome.
Acum iar suflu muci verzi vascosi dar alte simptome nu prea mai am, gatul este foarte foarte putin iritat doar dimineata cand ma trezesc (inainte de antibiotice era mult mai grav).
Acum nu stiu ce sa fac. Ma duc iar la doctor? astept sa-mi treaca? De la ce-ar putea fi toata treaba asta si de ce mi-a revenit chiar si dupa antibiotice?
Intreb aici pentru ca mi-e ca daca ma duc la ORL iar mi-o da iar antibiotice si nu prea-mi place sa le iau ma simt slabita de la ele si cand am facut sport la 1 zi dupa ce le-am terminat simteam ca am 100 de ani si 100 de kile oboseam repede si simteam ca-mi cedeaza inima.
Poate fi ceva foarte grav? Ce tratamente naturiste as putea sa incerc cateva zile, poate-mi trece?
1 comentarii
0
01-10-2019, ora 18:03
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Pentru tuse luați Koflet sirop și Septilin comprimate, ajută și la eliminarea secrețiilor. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.