va rog sa incercati sa gasiti antidot, pentru aceste droguri care au fost legale

04-12-2010
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Prin prisma acestui mesaj rog toti doctorii si toate persoanele de competenta, oameni cu bani oameni cu suflet. va rog sa incercati sa gasiti antidot, pentru aceste droguri care au fost legale. Solutia nu este doar inchiderea lor trebuie facute cercetari in domeniu despre ce contin aceste substante si cum se trateaza oamenii de dependenta creata de ele cum se curata din organism. Avem chimisti de renume avem oameni de stima in tara avem nevoie de voie in momente de cumpana sunt zeci de mii de tineri si adulti care consuma si au consumat vreti ca ei sa moara cu totii? Faceti un bine studiati urmatoarele plante care au fost pe piata SPECIAL GOLD, MAGIC POWDER, PURE, BONSAI KATANA, KONRETE, MAGIC POWDER CRISTAL, TOATE SUBSTANTELE SE GASESC LA MAGAZINELE ASTEA ETNO luati mostre studiatile la microscop faceti ceva sunteti specialisti o tara avem un popor o generatie nu ne lasati.

1!!!!! Astept sfaturi despre cum se elimina aceste substante din organism in special ingrasamintele alea din tigari cianurile ce alimentatie sa consumam, ce teste sa facem, sfaturi de la medici nu se cunosc efectele dar se pot studia astept sfaturi utile pentru ca discutii si drame e plin google dar ceva experimente, ceva sfaturi medicale nu prea... va rog din suflet e pentru binele acestei generatii nu costa mult sa studiati faceti niste descoperiri si veti fi rasplatiti de Dumnezeu e o generatie fara vina prinsa in mrejele anturajelor si minciuniii o generatie trista, nu ne lasati descoperiti leacuri tratamente sugestii sfaturi nu va retrageti stiu ca va este greu pentru ca nu cunoasteti implicatiile...

Doctore Ciuhodaru din Iasi mult respect pentru ca am auzit ca faci o treaba buna !

SANATATE MULTA LA TOATA LUMEA !
1 comentarii
0
10-12-2010, ora 00:04
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
vreau si eu sa spun cateva cuvine despre aceste "droguri legale" exista la piata ferentari un altfel de magazin, in urma cu o luna m am dus cu un prieten sa isi ia doza de asa zisa "pure" si mai sstiu eu ce incerca. mai oamenii bunii ii spuneam prietenului asta al meu cat de IDIOT, PROST poti sa fii...mai oamenii buni..in magazinul respectiv cu lumini slabe de zici ca este bordel.. scrie f clar pe hartii mari..negru pe alb. NU ESTE DESTINA CONSUMULUI UMAN.. deci uman sa va explic consumatoriilor de etnobotanice inseamna om.deci ESTE INGRASAMANT DE PLANTE. in halul asta am ajuns sa consum asa ceva? nu a-ti vazut la televizor atatea cazuri? eu cum am ajuns la inceput de noiembrie in tara, mi a spus un prieten ai grija nu te apropia de ele ca e grav, eu am ajuns la spital..bine k eu si asa nu eram increzatoare atatea cate auzisem la televizor..DECI VA ROG MULT..DATI-VA SEAMA SA ITI SPUNA DOCTORII K ETNOBOTANICELE SUNT MAI GRAVE DECAT HEROINA, ca si cum ti ar fii spus sa consumi heroina. acest prieten cu kre am intrat consuma pure si le impreuneaza cu heroina, una daia.una daia.. eu i am zis o sa ajunga la spital, ceva o sa pateasca..nu vrea sa ma inteleaga. mi a oferit etno si am zis clar k orice s ar intampla eu nu incerc. chiar daca lui nu ii face nimic..asta nu inseamna k pe mine nu ma poate trimite la spital.. plus k sunt daunatoare organelor interne..se astern pe ficat, pe plamanii... AVE-TI GRIJA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.