RMN facut dupa 2 operatii apendicita

23-12-2008
karlo
Nu este medic/terapeut
karlo
Acum 4 luni am facut o operatie de apendicita, insa din nefericire a aparut ulterior o infectie. A fost necesara o noua interventie in care am fot taiat de la buric in jos (la interval de aproximativ 10 zile fata de prima). Acum dupa aproape patru luni mai prezint urmatoarele simptome care ma ingrijoreaza: stare subfebrila ( 37 cu 1/2 pana la 37 cu 3/4 aproape in fiecare zi) si destul de rar dureri in zona operatiilor.
Pentru a elucida problema am facut un RMN acum cateva zile. Am aflat uramtoarele:
- distensie importanta a ultimei anse ileale;
- prostata cu semnal periferic neomogen prin prezenta de arii hiposemnal T2 - de integrat in context clinic pentru eventuala inflamatie cronica;
- absenta adenopatiilor tumorale la nivelul regiunii examinate si/sau a lichidului peritoneal;
- modificari inflamatorii cronice la nivelul articulatiilor sacro-iliace.

Urmeaza sa merg la doctor peste cateva zile pentru interpretare, dar as fi mult mai linistit daca pana atunci as primi orice parare privind rezultatele RMN-ului si din partea dumneavoastra. Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
24-02-2009, ora 14:44
oana_crazy
Nu este medic/terapeut
oana_crazy
Aceeasi problema o am si eu:in septembrie, anul trecut am fost operata de apendicita, apoi la o saptamana distanta operata de peritonita abdominala ca urmare a spargerii chistului ovarian drept, ce a dus la scurgerea lichidului in burta si rezultand un inceput de septicemie manifestat prin diaree, nu mai ajungeam la toaleta, faceam pe mine, organismul meu nu se mai putea controla, aveam febra 41 si dureri abdominale fff mari, vomitam.Dupa operatie am stat 3 zile in ATI, dar nu-mi mai reveneam, tot vomitam, diaree si febra.Mi-am revenit ca urmare a unor tratamente prescrise de doctor.Mentionez ca am stat in spital 3 saptamani, dar operatia mea de la buric in jos mi se desfacuse si curgea.S-a inchis dupa 2 luni in care am facut control in policlinica, spalaturi si pansari cu betadine.
In noiembrie, am suferit o alta operatie, ocluzie intestinala, ca urmare a curatarii insuficiente a organelor in urma operatiei de peritonita abdominala.Acuzam dureri abdominale groaznice, diaree, febra, voma permanenta.
Dupa toate aceste operatii am ramas cu o durere in partea dreapta, in partea colecistului.Am fost la un ecograf si nu mi-au gasit nimic, la ginecolog mi-au dat un set de analize de urina si urocultura, pe care l-am facut si mi-au rezultat probleme la urocultura, ecoli.Saptamana aceasta urmeaza sa repet analizele pt a ma asigura k sunt bune cele anterioare.
V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea lamuri in legatura cu bacteriile E.coli si ce tratament pot urma, dar si de unde poate fi durerea in partea dreapta.
Va multumesc mult!!!!Cu mult respect, Oana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul