RMN

04-02-2011
lleeccrraamm
Nu este medic/terapeut
lleeccrraamm
Buna ziua

Am 55 ani, Bucuresti, pensionat gr 3 din 2007 cand am fost internat la neurochirurgie si operat la coloana de tbc osos t8-t9. Cum trebuie sa procedez sa pot face un RMN la un spital de stat pentru a avea costuri minime? La un spital privat nu-mi pot permite. De la medicul de familie n-am un raspuns clar !

Cu multumiri,
Marcel B.
3 comentarii
0
05-02-2011, ora 11:50
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Medicina interna, Galati
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Cu biletul de trimitere de la medicul de familie(catre medicul specialist neurochirurg)va puteti adresa oricarui serviciu de neurochirurgie din orice ambulator, pentru a-i solicita un BT la RMN, prin Casa de Asigurari.Mult succes si sanatate!
0
18-02-2011, ora 20:11
anngie
Nu este medic/terapeut
anngie
Buna ziua

in urma unui examen RMN cerebral fara subst de contrast se evidentiaza la nivelul arterei bazilare un mic defect intraluminal, se recomanda angiografie cu substanta de contrast.as vrea sa stiu daca este ceva grav si cat de urgent ar fi sa fac aceasta angiografie ( costa 700 de roni) iar cu bilet de trimitere de la medic numai peste 3 luni se poate face programare.
0
05-05-2011, ora 14:05
maria.mitu
Nu este medic/terapeut
maria.mitu
Buna ziua, ma numesc Marina din Bucuresti, am si eu o rugaminte poate ma ajuta cineva care a mai trecut prin asa ceva, am facut un RMN si m a diagnosticat cu artroza acromio-claviculara stanga, tenosinovita supraspinat, subscapular si tendon lung al bicepsului cu bursita subdeltoiniana, am inteles ca trebuie o operatie pentru a mi scoate lichidul de sub muschiul deltoidian.Va rog din suflet daca cunoaste cineva un medic specialist in patologia umarului sa ma ajute si pe mine, care are experienta in boli de umar si care a mai facut asemenea operatii cu multa precizie, pentru ca am inteles ca daca se greseste iti ramane mana atrofiata, va rog din suflet caut un medic bun din Bucuresti unde sa ma pot interna cu incredere, nu neglijati va rog sa ma ajutati si pe mine oameni cu suflet bun -*.Va doresc multa sanatate la toti si va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu drag, Marina.


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul