RH negativ

26-04-2010
GIANY
Nu este medic/terapeut
GIANY
Buna-ziua! Am 29ani, am un baietel de 7ani si-mi doresc foarte mult sa mai fac un copil.Am RH negativ, la prima sarcina nu au fost probleme, insa la a doua sarcina ma tem sa nu apara complicatii.Mentionez ca si baietelul meu are ca si mine RHnegativ.Vreu sa va explic de ce ma tem pt a doua sarcina.Cu baietelul meu am tras foarte mult de la varsta de 1an si 6 luni cand a mers in colectivitate la cresa.Mereu ami facea rosul in gat si temperaturi mari peste 39grade.Pana la varsta de 4 anisori am umblat numai prin spitale din cauza acestei probleme cu gatul.Ne internam de 2-3 ori pe luna ca sai faca antibiotic injectabil deoarece antibioticul oral nusi mai face efectul.A facut tot felul de antibiotic fara sa fie testat si doze foarte mari.La varsta de 5 ani, am aflat ca copilul are HIPOACUZIE NEUROSENZORIALA BILATERALA.Uni medici spun ca din cauza antibioticului foarte mare sa ajuns la aceasta boala, alti spun ca asa lam nascut eu si nu am stiut ca are aceasta boala.Ma tem foarte mult pentru a doua sarcina sa nu apara complicatii.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Cu respect GIANINA.
3 comentarii
0
26-04-2010, ora 11:29
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Greseala a fost ca l-ati tratat alopat. Cand aveti probleme cu copiii mergeti pe viitor la un medic homeopat
si avitati medicamentele. De vina nu a fost deloc RG negativ ci medicina.
Toti copii racesc candva.
0
04-08-2010, ora 17:28
dorulett
Nu este medic/terapeut
dorulett
Buna-ziua!Am 37 ani si rh pozitiv, iar sotiea mea are 29ani si rh negativ.Avem un baietel de 7 ani si el are rh negatv ca al mamei.Vrem sa mai avem un copil, dar totusi ne spereie acel rh negativ.Nu are nici un chiuretaj sau avort facut. E posibil la a doua sarcina sa apara malformatii la copil?Mentionez ca sotiei mele nu i-sa administrat acel vaccin dupa sarcina.Va rog sa-mi dati niste sfaturi.Cu respect DORU.
0
14-09-2010, ora 15:30
ionela-
Nu este medic/terapeut
ionela-
Buna ziua! Am 25 de ani si sunt la prima sarcina in a 18 sap si am rh - iar sotu rh +, mi s-a spus sa fac dozare anticorpi anti rh. Intrebarea mea este daca sa fac acum la 18 sap sau la 26 cum scrie pe net? si cam despre ce ar fi vorba. Astept un raspuns avizat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul