Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

RECUPERARE DUPA ALUNGIRE DE TENDON(ACHILE)

09-05-2009, ora 11:02
Autor: LUMI27
In urma cu cateva saptamani am operata a doua oara de alungire de tendon. Prima am facut-o acum 10 ani operata de un ortoped si nu a fost o reusita, a doua de un plastician dar dupa ultima consultatie doctorul nu mi-a dat indicatii. Fiind din Focsani centrele nu prea sunt bune iar la spital il inchide periodic(de bun ce e). Mi-ati putea da indicatii unde si ce exercitii sa fac? multumescanticipat.
1 comentarii
09-05-2009, ora 11:02
Autor: mary44
Buna LUMI,poti sa faci recuperari la Lacul Sarat, Eforie nord sau sud, Techitghiol, Mangalia cu trimitere de la medicul de familie.Se face cu programare. Succes.
Adaugă un comentariu / răspuns


05-01-2015, ora 12:15
Clinicco
Cautati indrumare specializata in vederea recuperarii medicale? Ati avut interventii chirurgicale sau suferiti de afectiuni care necesita kinetoterapie?
Prin intermediul echipamentelor de ultima generatie si cu ajutorul personalului specializat in kinetoterapie, Centrul de recuperare medicala si sportiva Clinicco acorda sprijin si indrumare in vedere recastigarii capacitatii de miscare. Programele desfasurate in cadrul Centrului sunt posttraumatice (recuperare in urma unor traumatisme: fracturi, luxatii, rupturi sau intinderi musculare, entorse), postoperatorii (presupun recuperare dupa toate interventiile chirurgicale asupra aparatului locomotor), specializate in diferite afectiuni (hernie de disc, accident vascular cerebral, scolioza, cifoza, artrita, artoza) sau specializate in accidente sportive.