Rana col uterin

19-02-2013
gsimona
Nu este medic/terapeut
gsimona
Am fost cauterizata de 2 ori pe col si acum am iarasi rana, este prima data cand mi s-a spus ca am infectie cu escherichia coli si ca dupa tratament ar trebui sa se vindece rana fara cauterizare. Avand in vedere ca sunt casatorita ar trebui sa faca si sotul meu vreun tratament ? Imi este mereu greata, credeam ca am probleme cu fierea ar putea fi din cauza acestei infectii?
Va multumesc mult!
3 comentarii
0
23-02-2013, ora 13:56
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Este recomandat sa se faca setul complet de analize vaginala/col (examen microscopic pe frotiu, examen culturi, Chlamydia, Mycoplasma+Ureaplasma), inclusiv HPV genotipare.Tratamentul se face in functie de rezultatul analizelor si este urmat de ambii parteneri.
0
22-05-2013, ora 18:41
Marcela07
Nu este medic/terapeut
Marcela07
draga gsimona pt rana pe col uteri as putea sa ti dau un sfat care a ajutat o pe mama mea care a avut o rana f mare si de care a scapat, a facut o mare greseala in primul rand facand o cauterizare care mai rau i a facut, dar apoi a mers pe tratament naturist cu ovule superforte ovulin, excelent tratament timp de 3 luni cu inceperea administrarii dupa ultima zi de menstruatie, timp de 20 zile pe luna, mama avand o rana mare a facut 4 sau 5 luni, si acum e f ok.e cam scump dar eficient, succes si sanatate.
0
23-05-2013, ora 11:08
gsimona
Nu este medic/terapeut
gsimona
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: