RAGAI DE LA ORICE MANCARE.

02-11-2008
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
BUNA, ma numesc denisa am 21 de ani si de aproximativ o luna ragai de la oriice mancare ciorba, catrtofi, banane, corn, salam. totul a inceput de la niste ardei umpluti de la care am ragait 3 zile si am fost balonata. de la mancaruri cu bulion parca si mai rau ragai. suc nu beau des dacat o data pe saptamana cate un pahar. cafea nu beau de 3 saptamani.pur si simplu ragai de la o gura de apa
va rog sami spuneti din ce cauza se intampla toate acestea, daca a mai fost cineva in siuiatia mea?
multumesc anticipat
3 comentarii
0
04-11-2008, ora 05:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ragaiala [eructatia] arata ca digestia se face mai lent si produsele alimentare stationeaza in stomac producandu-se fermentatia gastrica.Nu ai voie sa bei lichide acidulate, carbogazoase.De regula, eructatiile au o cauza digestiva.Mergi la medicul de familie si solicita o trimitere la gastroenterologie.Fa-ti in plus o ecografie abdominala si un test pentru Helicobacter pylori.
0
26-04-2009, ora 17:25
nina69
Nu este medic/terapeut
nina69
Cred ca ai BRGE si in cel mai rau caz Helicobacter pylori.si eu am avut aceleasi simptome ca si tine.nu e de gluma, trebuie sa mergi sa faci endoscopia.daca ti se depisteaza bacteria te asteapta un lung tratament de eradicare, cu antibiotice, dieta .daca ai rezolvat intre timp pb m-as bucura.daca nu te astept sa mai vb ca am cateva sfaturi ptr tine.
0
07-11-2018, ora 11:14
Andre1234
Nu este medic/terapeut
Andre1234
Buna ziua!De aproximativ o săptămana am si eu probleme cu eructatiile chiar si dupa ce beau apa, sau cand ma trezesc dimineața, având stomacul gol.Mentionez ca am si o rinita cronica. Astăzi am facut analiza pt helicobacter dar numai in Decembrie am programare la Dr gastroenterolog. Ce ați rezolvat cu problema dvs?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.