Puncte rosii pe piele

20-07-2007
kokiy
Nu este medic/terapeut
kokiy
Buna ziua,
de aproximativ 2 luni mi-au aparut pe piele cateva punte rosii (mentionez ca nu sunt basici, sunt mai degraba puncte de carne) de marimea unui varf de ac de gamalie.Nu sunt dureroase, nu produc mancarimi, dar ma ingrijoreaza pentru ca descopar pe parcursul timpului tot mai multe. Trebuie sa va spun ca sunt lehuza am un bebe de 1 luna si 10 zile, iar aparitia acestor puncte le-am pus in seama schimbarilor hormonale.
O alta problema de piele o am pe umarul stang, un fel de pete cafenii(iesite putin in afara cu o textura fina ca o pojghita) aparute tot pe parcursul sarcinii.
Spuneti-mi daca trebuie sa ma ingrijorez ?
2 comentarii
0
20-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Petele de pe piele par a fi angioame, care într-adevăr pot avea o explicaţie hormonală.
Cele de pe umărul stâng este posibil să fie de la o ciupercă. Astea se tratează uşor. Totuşi, o vizită la doctor ar fi binevenită, nu o dată s-a întmplat ca situaţie povestită să fie una, iar cea văzută pe teren alta.
0
10-03-2010, ora 12:55
noob
Nu este medic/terapeut
noob
Buna ziua,
O problema asemanatoare am si eu. De la ultimul contact sexual am niste puncte rosii pe mana stanga 3 si 2 pe umarul drept. Nu sunt mari sunt cat un farv de pix, rosii si nu dor. Nu dor si nu sunt iesite in afara. Sa fie o boala cu transmitere sexuala sau in cel mai rau caz simptome hiv? Mentionez ca m-am protejat.
Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •