Pulsul marit nu ma supara, doar extrasistolele ma deranjeaza uneori. Ce ma sfatuiti?

24-07-2013
andreea2470
Nu este medic/terapeut
andreea2470
buna ziua. am 26 deani. am fost la cardiolog pentru ca aveam extrasistole si pulsul prea mare. diagnosticul a fost sdr hyperkinetic si aritmie extrasistolica dupa un ekg si o radiografie cardiaca. in rest inima era in regula. tratamentul a fost metosuccinat si magnerot pt 20 de zile. acum ceva timp l-am terminat. pe tot parcursul tratamentului a fost bine nu am mai simtit extrasistole iar pulsul a fost in limite. dupa ce l-am terminat am inceput sa simt iar extrasistole iar pulsul este peste 100. intrebarea mea: este grav acest diagnostic? ar trebuii sa mai iau tratament? cardiologul mi-a spus ca nu este nevoie sa mai revin la control. pulsul marit nu ma suapara, nu imi este rau, doar extrasistolele ma deranjeaza uneori. ce ma sfatuiti? multumesc anticipat.
4 comentarii
0
24-07-2013, ora 21:51
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
propunere:
- mergi la acelasi medic si spune-i CUM te simti.
sanatate
0
09-01-2014, ora 11:57
nicukent
Nu este medic/terapeut
nicukent
in urma unui ekg de rutina mi-a iesit atriu stang extins, sau cam asa ceva, va rog domn dr sa-mi spuneti daca e ceva grav. in urma cu un an mi-am facuto investigatie la inima la cardiolog, adica o ecocardiograma si un ekg si medicul mi-a spus sa stau linistit ca nu e nimic grav. tin samentionez ca nu am nici o durere, sunt diagnosticat cu tulburare de panica, anxietate, etc, tratament cu antidepresiv de 3 ani(cipralex). as vrea sa stiu daca problemele mele influenteaza aparatul ekg, plus ca inaintea testului de rutina bausem 2 cafele si fumasem vreo 4 tigari. am 32 de ani si nu consum alcool de nici un fel. nici noptile nu dorm prea bine deoarece am grij de tatal meu care este invalid si ma trezeste de 3, 4 ori pe noapte. as dori un raspuns
va multumesc
-
0
30-01-2014, ora 22:32
alexyk
Nu este medic/terapeut
alexyk
Buna seara, si eu sunt diagnosticat cu tahicardie sinusala pulsul meu ajunge in jur la 130 bpm, sunt sub tratament cu egilok de 25mg o pastila dimineata una seara, la primul control mi sa dat corlentor de 7.5 iar in urma acestuia mi-au aparut extrasitolele, eu zic sa va duceti la medicul dumneavoastra cardiolog si sa incercati tratament cu egilok. Mai faceti un control. Sanatate Multa!
0
17-04-2014, ora 10:24
midosman
Nu este medic/terapeut
midosman
Eu am incercat decoct de vasc alb, dar sa fie de mar, fara efecte negative, nu pierzi nimic, succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: