Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?

06-06-2011
florin2011
Nu este medic/terapeut
florin2011
Salutare sunt un baiat de 21 de ani din bucuresti, iar de ceva vreme cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei de la piciorul stang nu am niciun fel de iritatie doar aceste mancarimi, iar uneori o stare mica de amorteala, si mai rar o senzatie de usturime tot asa foarte putin va rog frumos sa imi spuneti daca poate fi psoriazis pentru ca am citit ceva pe net si m-am cam speriat, astept un raspuns va multumesc, numai bine sa va dea Dumnezeu sanatate la toti !
7 comentarii
0
08-06-2011, ora 14:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!
Florin2011, simptomatologia dv. NU este cea specifică psoriazisului. Dv. NU prezentaţi leziuni cutanate, plăci tegumentare îngroşate, cruste subţiri sau îngroşate, ..., nici atât semnul Auspitz.
Simptomele dv. trebuie să fie investigate de către un medic dermatolog, pentru că numai aşa dv. puteţi primi un diagnostic cât mai cert şi, dacă se va impune, un tratament corespunzător.
Consultaţi medicul!
0
08-06-2011, ora 15:56
florin2011
Nu este medic/terapeut
florin2011
Adevarat s-a inaltat! Va multumesc din suflet pentru raspuns inseamna enorm pentru mine, de la dermatolog mi-a spus ca e pe sistem nervos, si stres foarte mult, pentru ca de foarte mult timp traiesc intr-o anxietate continua ma sperii din nimicuri...imi iese uneori si o mica foliculita pe piept dar care trec intr-o zi tot de la chestia cu stresul, va multumesc inca o data pentru raspuns sa va dea Dumnezeu sanatate si reusite in viata dumneavoastra si familiei dumneavoastra.Respectele mele!
0
09-06-2011, ora 01:50
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Florin2011, cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns.
Mă bucur că aţi fost şi la dermatolog. Cred că aţi adresat întrebarea dv. "Psoriazis?Pentru domnul doctor Mihalache si Mr.Nick", pe acest forum, doar pentru a primi un răspuns care să întărească ce v-a spus medicul dermatolog - un răspuns care să confirme inexistenţa psoriazisului, pentru liniştea dv., nu? :)
Dacă vi s-a spus că simptomatologia dv. apare pe fond nervos, de la stres, încercaţi să vă destresaţi pe cât de mult cu putinţă. Dacă nu puteţi să o faceţi natural, fără medicaţie, prin diverse metode (alergare prin parc, citirea unei cărţi etc.), făceţi-o tot natural, dar cu ajutorul unei medicaţii naturopate.
Cu acordul medicului dv. curant, fără doar şi poate, puteţi să vă administraţi un preparat precum ANXIN - produs naturist care se administrează în cure de 4-6 săptămâni, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz(sau seara), înainte de masă, cu un pahar cu apă. Anxinul ajută la îmbunătăţirea capacităţii de relaxare şi cea de management a stresului cotidian, în acelaşi timp ameliorând şi simptomele produse de anxietate, nervozitate, oboseală, stres etc.
----------*
Consultaţi medicul!

_

Toate cele bune,
Nick

(*modificat de administrator)
0
09-06-2011, ora 03:24
florin2011
Nu este medic/terapeut
florin2011
Da asa este pentru liniste am facut-o, chiar eram foarte speriat de lucrul asta, si inainte de asta a fost boala chron care intr-un final era intestin iritabil, adica aveam simptomele tot pe fond de stres si prea multa agitatie cum m-am linistit au trecut, acum iar am inceput sa fiu mai aagitat, am inceput sa fac si psiho terapie, si incerc usor usor sa imi schimb viata, asa cum spune-ti si dumneavoastra sa ies prin parc, sa ma apuc sa citesc, o sa invat si pentru permis ca am tot amanat, am mai inceput sa imi schimb si alimentatia sa mananc multe fructe sucuri de fructe, stiu ca usor voi reveni pe drumul cel bun cu ajutorul lui Dumnezeu, eu v-a multumesc inca odata pentru raspunsurile dumneavoastra pentru mine inseamna mult in aceasta perioada mai grea :)...sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine, o sa incerc si produsele naturiste recomandate sunt sigur ca vor ajuta.Numai bine
0
09-06-2011, ora 19:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Florin2011, okay, am înţeles. Ştiu cum este să ai probleme de sănătate, chiar mai mult decât aţi putea să credeţi.
Încet, încet, dar sigur, totul va fi bine pentru dv. Faceţi tot posibilul să aveţi un regim de viaţă echilibrat, ţinând cont de trilogia funcţională esenţială pentru supravieţuirea trupului şi a sufletului - funcţia fizică (aveţi grijă de trupul dv., folosindu-l în scopuri pozitive), funcţia mentalo-psihică (aveţi grijă de gândirea şi sentimentele / emoţiile dv., menţinându-le cât mai mult pe lungimea de undă a pozitivismului) şi funcţia spirituală (aveţi grijă ca gândurile, cuvintele şi faptele dv. să nu vă îndepărteze de Dumnezeu, ci să vă apropie) şi cultivaţi-vă zilnic voinţa de a vă ajuta semenii aflaţi în diferite necesităţi, după putinţa dv., chiar şi doar cu un zâmbet, o mângâiere, un cuvânt, o rugăciune, o cană cu apă, o farfurie de mâncare etc. Hrăniţi-vă sufletul cu rugăciune şi post; mergeţi şi la Biserică, regulat, discutaţi cu duhovnicul dv., spovediţi-vă etc. NU daţi atenţie numai trupului, ci şi sufletului!
__

Vă doresc mult spor la învăţat pentru permisul de conducere; să-l luaţi cu succes !
_


Cu respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
0
10-06-2011, ora 14:14
florin2011
Nu este medic/terapeut
florin2011
Aveti perfecta dreptate fara Dumnezeu nu avem nimic, si eu recunosc de multe ori m-am indepartat de El din egoism gandindu-ma mult prea mult la mine, la toate lucrurile...am sa incep sa ma rog, vreau sa merg la spovedit, e cazul sa fac o schimbare majora in viata mea:).Va multumesc pentru sfaturi o sa tin cont de ele, numai bine, sanatate!
0
17-06-2011, ora 22:44
Thorr
Nu este medic/terapeut
Thorr
Am scapat de aceasta eczema 95% fara Regim alimentar drastic, nu radeti si ascultati pana la capat. Acum 4 ani dupa o problema grava in Familie prin care am trecut, am simtit niste intepaturi usoare in zona ficatului, iar dupa un timp mi-au aparut pe la cot niste cojite rosii, apoi pe la genunchi...din nestiinta si prostie le-am tot rupt, in fine nu stiu exact care a fost Factorul declansator pt ca in Familie nu are nimeni dar azi IUNIE 2011 cand derulez inapoi si ma tot gandesc stiu sigur ca am avut parte de tot " Pachetul " adica Stress 200%, Alimentatie proasta ? - Da 75%, Tigari ? - Da 100%, Alcool ? - Da numai cu "otrava " NR 1 pt ficat adica BERE 80%, Scarpinat cu maini murdare ? - Da, Strand sau Lacuri Mizere ? - Da eram Campion la scaldat in toate baltile !
Am fost la doi Medici cu 2 Diagnostice Fugare fara Analiza sau Biopsie Tesut...am stat, m-am gandit cum sa fac si..intr-o zi sotia mea (draga de ea ) a auzit o Discutie in Parc cand era cu copilul la plimbare, ca un barbat cu PSORIAZIS Agravat avand pe piept, membre, dorsal s-a VINDECAT ! Nu am crezut pt ca stiu ca intre Lichen si Psoriazis nu e mare diferenta si cei care duc aceste Boli de mult timp NU prea mai cred in nimic.
La mine din 2005 apareau iar dispareau si tot asa ca ajunsesem nevrotic, sceptic, negativist etc Ascultati :
1 - Nu va izolati, nu va ascundeti pt ca usor cazi in Depresie si se complica lucrurile ;
2 - Fiti pozitivi indiferent de Stadiul bolii ( sunt altii cu boli interne mai grave inima, etc);
3- Prajeli, sosuri grele cu maioneza, oua, alcool, tigari - NU !...dar sa stiti ca nu am respectat, mi-a fost pofta de un gratar cu mici, am consumat, mi-a fost pofta de o bere, am consumat dar m-am oprit la UNA !
POFTA e mai periculoasa ca orice ( au fost pers. care de pofta au murit ma refer la alimente, fructe exclus altceva ( Eu am mancat tot ce am vrut dar cu moderatie din cele interzise ).
Controlati-va Starile de Nervi si Stresul si va veti VINDECA. Se zice ca cei cu Psoriazis sunt oameni Super Stresati, Nervosi, Razbunatori si ca au "Sangele Tulbure " asa zic "Vindecatoarele ".
Revin la discutia din Parc, doar cu un NUME si cu o simpla Adresa fara Nr. de Telefon pentru a verifica cele auzite, am plecat in Calatorie spre acea persoana vindecatoare, ATENTIE !, nu vrajitoare... o femeie batrana ( pt mine o Doamna sa-i dea Dumnezeu Sanatate si Ani pt a putea transmite mai departe "tainele "ei ), nu credeam ca exista, credeam ca sunt doar niste "zvonuri " aruncate, pana am ajuns fata in fata cu EA.
Nu mai am nimic, inainte mergeam cu maneca lunga, acum ies cu maneca scurta si sunt Fericit, chiar i -mi vine sa plang.. nici acum nu -mi vine sa cred, FARA Corticoizi, Fara Regimuri iesite din Comun dar cu rabdare si va zic urmatoarele cuvinte pe care mi le-a zis Mamaita (si acum i-mi rasuna in minte) : " lasa tigarile, tuica si ouale. si Grijile si Tristetea ca astea nu..." mai departe nu va mai zic pt ca am ramas incremenit la cuvintele acelea. NU VAND NIMIC, NU CASTIG NIMIC DIN ASTA, o fac pentru CEI BOLNAVI stiu ca SUNT MULTI si sa o mai tina Dumnezeu in viata sa poata vindeca cat mai multi bolnavi. Vindeca ORICE FEL DE BOLI DE PIELE.
Sanatate si Succes in Viata Asta !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.