Pruit genital si anal

23-04-2012
smashthemup
Nu este medic/terapeut
smashthemup
Buna ziua,

De ceva timp, destul de mult, prezint mancarimi in jurul penisului ( scrot si pe langa ) si in zona anala ( extern ). Aceste mancarimi dureaza de ceva vreme si am incercat sa folosesc niste unguente care sa ma tina cu mana departe de aceste zone. Deja a devenit insuportabil si nu stiu ce sa fac... Credeti ca aceste simptome pot fi din cauza unei bacterii din cadrul BTS ? Specific ca alte simptome ( usturimi, scurgeri ciudate, nimic bizar la urinare etc ) nu am... Pur si simplu ma mananca foarte tare aceste zone cu toate ca igiena este una foarte stricta.. Am crezut pana acum ca am aceste mancarimi din cauza epilatului si ca parul creste dar acum cred ca este altceva.

Va rog sa ma sfatuiti cu ce ar trebui sa fac, a mai fost cineva in situatia asta.. daca da, cum a rezolvat aceasta problema ? Astept cu nerabdare sfaturile dumneavoastra pe care o sa le urmez ca ghid pentru rezolvarea problemei mele.. Va multumesc !
5 comentarii
0
23-04-2012, ora 08:54
smashthemup
Nu este medic/terapeut
smashthemup
Va rog mult opinia unui doctor cu experienta.. va rog ! :(
0
23-04-2012, ora 15:05
smashthemup
Nu este medic/terapeut
smashthemup
Chiar nimeni nu poate spune nimic ? Ce dezamagit sunt..
0
23-04-2012, ora 19:49
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergi la dermatolog, cauzele pot fi multiple, de la paraziti intestinali, pana la alte boli de piele sau BTS; de la distanta nimeni nu-ti va da vreun diagnostic sau tratament. Nu iti fie jena si nu mai folosi unguente aiurea, iti pot dauna mai mult.
Sanatate!
0
23-04-2012, ora 22:34
smashthemup
Nu este medic/terapeut
smashthemup
multumesc mult. la dermatolog imi poate lua probe pentru testarea BTS ? sau unde trebuie sa merg ?
0
23-04-2012, ora 22:41
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergi direct la un cabinet de dermato-venerice. Spune-i medicului daca ai avut contacte sexuale (chiar cu prezervativ) in urma carora ai fi putut contacta vreo BTS. In orice caz, este specialistul care iti va da cele mai corecte indrumari pentru eventuale analize si tratament tintit. Pana atunci nu-ti mai da cu creme care pot influenta analizele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.