Produse naturiste adjuvante in tratamentul bolilor neoplazica

01-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Afectiunile neoplazice reprezinta afectiuni complexe, de cauze multiple in care apare o transformare a celulelor tesuturilor proprii in celule nediferentiate, ce se multiplica anarhic, fara limita si invadeaza tesuturile din jur si apoi intregul organism. Pentru a se produce aceasta evolutie este necesar sa existe multiple modificari la nivel celular si molecular, modificari biochimice, fiziologice, hormonale si psihologice. Tratamentul natural se asociaza tratamentului standardizat al neoplasmului, reprezentand un adjuvant in situatii de chimioterapie sau radioterapie. Tratamentul neoplasmelor este un tratament complex, asociat si multifactorial.
Exista numeroase produse fitoterapeutice, extracte glicerohidroalcoolice sau remedii homeopate cu efecte anticanceros si imunostimulent, produse printre care:
INDOLE-3-CARBINOL - are proprietati specifice anticancerigene, este recomandat in afectiuni favorizate de excesul de estrogen. Stopeaza cresterea si produce apoptoza ( moartea programata) a celulelor neoplazice in: neoplasmul mamar, cervical, de endometru, de colon, leucemie, dar si in alte forme de cancer. Manipuleaza genele antitumorale p 21, p 27 si p 53, avand astfel un efect chimioterapeutic..
CITONAT-contine unele dintre cele mai remarcabile plante medicinale si ciuperci terapeutice (cordyceps, ganoderma, agaricus) ce au proprietati antimutagene, antineoplazice si regenerante, asigurand protectia celulara. Induce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza.
CARTILAJUL DE RECHIN - este adjuvant in tratamentul afectiunilor neoplazice, inhiba neoangiogeneza.
SQUALENE ( SQUALENA) - este un extract purificat din Ulei de Ficat de Rechin de mare adancime, are proprietati anticancerigene, imunostimulatoare si oxigenator celular.
STEMULIN- este un activator al celulelor stem adulte.
NONI- este un ' polimedicament' de exceptie, este utilizat in multe protocoale pentru terapia alternativa a neoplasmelor.
VASCUL - protejeaza corpul impotriva diviziunii celulare, urmare a unei proliferari celulare anarhice, este utilizat traditional ca adjuvant in boli tumorale.
TUMOLIT- activeaza sistemul de autoaparare specific organismului ce intervine in ' lupta impotriva celulelor alterate'.
HYPER-TUM- datorita continutului in flavonoide ajuta la inhibarea carcinogenezei prin stimularea unor enzime, avand ca efect inhibarea diviziunii haotice a celulelor neoplazice.
RODIE- prin continutul in acid elagic inhiba dezvoltarea anarhica celulara.
CytoFLAVIN7+ - este un complex de bioflavonoide rosii, enzime ( germeni de grau, de broccoli, de lucerna) cu efect puternic antitumoral. Germenii de lucerna din compozitia sa asigura un efect alcalinizant, ajutand astfel la mentinerea echilibrului acidi-bazic, conditie esentiala pentru a se obtine rezultate terapeutice favorabile in bolile neoplazice.
CAT'S CLAW- prezinta proprietati puternic imunostimuratoare si antitumorale.
USTUROIUL- datorita continutului bogat in aliina si in aliicina este considerat a avea proprietati antitumorale.
GERMENII DE VARZA ROSIE- contine indol si ilonati de glucoza. Impiedica dezvoltarea tumorilor endocrinodependente ( cancer de san).
SUTHERLANDIA- este considerata o ' planta miracol', despre care se afirma ca ar inregistra rezultate favorabile in cazul unor maladii precum cancerul, SIDA si TBC.
VITAMINA B 17 ( AMYGDALINA) - se considera ca are o posibila activitate antineoplazica.
RESVERATROL- inhiba dezvoltarea anarhica celulara.Actiunea sa anticancerigena este diversificata si puternica. Resveratrolul distruge celulele canceroase indiferent daca sunt estrogen-dependente sau au gena p 53.
TINCTURA DE GERMENI DE GRAU- se utilizeaza traditional in afectiunile tumorale.
SERRA PLUS- dizolva tesuturile moarte.
LICHEN DE PIATRA ( CETRARIA ISLANDICA), ceai sau tinctura - contine lichenina si acizi lichenici- acid cetraric, este adjuvant in tratamentul bolilor canceroase.
CEAIUL ANTITUMORAL - are proprietati citotoxice ( antitumorale) si imunostimulente. Este recomandat complementar in tratamentul preventiv si curativ al tumorilor, franeaza diviziunea celulelor tomorale in interfaza.
ASHWAGANDA- se pare ca ar avea o actiune anticancerigena.
COENZIMA Q 10 - are efect adjuvant in afectiunile neoplazice, diminueaza efectele secundare ale radioterapiei si potenteaza efectele chimioterapiei, prelungeste durata vietii pe cale naturala, este un antioxidant si energizant puternic, cu rol cardioprotector.
KOROLEN- este un stimulator al sistemului imunitar in cazul afectiunilor oncologice si SIDA.
DRAGS IMUN - se poate utiliza ca adjuvant in oncologie si in terapia persoanelor seropozitive HIV.
BARLEY- extrasul de orz verde este recomandat in afectiunile neoplazice.
IMUNOSAN- reduce efectele nedorite ale chimioterapiei si iradierii.
SHATAWARI, ceai - reduce cresterea necontrolata, anarhica a celulelor.
GANODERMA ( REISHI) - contine germaniu organic, ce mareste oxigenarea celulara, are efect antioxidant puternic, amelioreaza durerile provocate de cancer, previne moartea subita a pacientilor neoplazici provocata de embolism. Datorita compozitiei in germaniu organic, diferite forme de beta-glucani ( 1, 3 D si 1, 6 D) si polizaharide ganoderma activeaza componentele defensive anticancerigene ale sistemului imunitar, inhiba angiogeneza si metastazarea, induce apoptoza celulelor neoplazice.
EXTRACTUL DE MLADITE DE VASC SI EXTRACTUL DE MLADITE DE BUXUS- au efecte anti tumorale si imunostimulente.
In pararel cu produsele fitoterapeutice, micoterapeutice si macaratele glicerinice, este recomandat un tratament homeopatic, reprezentand un adjuvant salutar in tratamentul afectiuniloe tumorale.Tratamentul homeopatic este individualizat, remediile fiind indicate doar dupa un consult prealabil.
S-a preconizat utilizarea in homeopatie de globuline extrase din tumorile maligne ( gloxine). In cazul tumorilor constituite trebuie utilizate specific, pentru fiecare tip morfologic de neoplasm o gloxina corespunzatoare, daca nu poate fi determinat tipul histopatologic se utilizeaza gloxinele polivalente. Se prefera fie remediul isod ( isodul este un preparat homeopatic din insasi tumora persoanei operate) daca este posibil, sau nosodul ( in situatia cazurilor inoperabile).
Principalele remedii homeopate, care se asociaza remediului homeopatic de constitutie ( cand se identifica acesta) sunt:
ARSENICUM ALBUM - se administreaza de regula in toate tipurile de cancer, stimuleaza activitatea interferonului.
BARYTA CARBONICA - se utilizeaza in cazul tumorilor maligne aflate ' la extreme' ( ori cu celularitate foarte slab diferentiata, ori cu celularitate foarte bine diferentiata)
CARBO ANIMALIS sau CARBO VEGETALIS- sunt considerate ' remedii ale starilor disperate'. Sunt incompatibile daca se administreaza simultan.
CARCINOSINUM - este nosodul corespunzator tumorii pacientului. Este un bioterapic obtinut din tumori maligne prelevate din diferite organe ( frecvent din adenocarcinom mamar). Se administreaza in general cand nu exista posibilitatea administrarii unui isod.
CONIUM - remediu utilizat in neoplasmul mamar, dar si in neoplasme cu alte localizari.
CRESOL - este un remediu al screlozei neuro-vasculare ( apare frecvent peri- si intratumoral).
DULCAMARA- este remediul pentru metastaze, tumorale sau septice.
KALIUM ARSENICOSUM- are efect antalgic pentru tumorile mamare.
KREOSOTUM- este un remediu pentru tendintele la hemoragie provocata de leziuni minime ale tumorilor.
LAC CANINUM (lapte de catea) - utilizat in tratamentul afectiunilor inflamatorii si tumorale aparute la nivelul aparatului genito-urinar feminin.
THUYA- remediu indicat in sindromul de neoformatie.
SCYRRHINUM - s-a recoltat dintr-un neoplasm schiros mamar.
INTERFITRON - este un ' fito -interferon' de origine fitoterapeutica ce cumuleaza trei principii terapeutice esentiale si anume: principiul similtitudinii ( homeopatie), principiul contrarietatii ( fitoterapie) si principiul insusit al pulstonicii. Interfitronul este dublat de actiunea HILT, prin dinamizarea produselor fitoterapeutice din compozitia sa, pe langa calitatile fitoterapeutice ale plantelor produsul final obtinut dobandeste si insusiri noi, determinate de particularitatile laserului, prin amplificari pulstonice, rezultand un produs terapeutic nou, ce aparent are aceeasi structura, dar este dinamizat de catre tehnologia laser incorporata ( HILT).
Este de notorietate cazul dr Ioan Parvulescu, medic oncolog care in anul 2002 a fost diagnosticat cu neoplasm corporeal de pancreas cu metastaze hepatice si pleuro-pulmonare. Dr Ioan Parvulescu este actualmente vindecat, tratamentul urmat a fost exclusiv naturist, efectuat cu ajutorul homeopatiei si al Interfitronului.
12 comentarii
0
01-10-2011, ora 23:59
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
si ce sa facem cu astea ? cand si pe care si cum sa le luam ? se dau gratis la farmacie sau cum ? tu vinzi aceste produse sau doar crezi in ele foarte tare ?
iar despre doctorul parvulescu, asta e dovada ta suprema sau ai si vreun trial randomizat cu oricare din salatele astea ?
0
02-10-2011, ora 09:15
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Acest articol are o valoare informativa, cu scopul de a aduce la cunostinta pacientilor care sunt principalele produse fitoterapeutice, gemoderivate si remedii homeopate, care pot fi folosite in tratamentul neoplaziilor ( concomitent cu medicatia alopata). Schemele de tratament se concep individualizat, in functie de patologia asociata si de stadiul afectiunii de catre medicul fitoterapeut / homeopat. Produsele de mai sus nu sunt niste " salate" ci sunt remedii homeopate sau produse fitofarmaceutice, care au fost concepute in baza unor serioase studii de fitoterapie, fitochimie, farmacognozie, farmacologie si farmacie clinica, avand avizul Ministerului Sanatatii si / sau al Institutului de Bioresurse Alimentare, produse concepute de farmacisti si medici specializati in fitoterapie, homeopatie, farmacie si farmacologie clinica. O mare parte din citostatice contin substante biologic active tot de origine vegetala, Vinblastina si Vindesina sunt alcaloizi care se extrag din PLANTA vinca rosea. Taxani :Paclitaxel, Docetaxel se obtin din PLANTA Taxus Baccata. Colchicina este un alcaloid, toxic din grupa derivatelor tropolon. Este un toxic de origine vegetală care se află în PLANTA Brânduşa de toamnă. Iscador, Isorel -A, Plenosol, Helixor - au in compozitie polipeptide ( viscotoxine), viscina, flavonoide, compusi fenilpropanici, lignani si triterpene extrase din PLANTA Viscum album ( Vasc). Wobe-Mugos E, utilizat in profilaxia metastazelor contine enzime proteolitice, alte enzime si alcaloizi extrasi din PLANTA Papayer. Orgoteina, utilizata in tratamentul depresiei medulare produse de chimioterapie si radioterapie contine enzima superoxid-dismutaza extrasa din PLANTA Hordeum vulgare ( orz). Asparaginaza - enzima care se obtine din PLANTA Asparagus sau E coli ( o mare parte din remediile homeopate au origine microbiologica sau minerala). Antibioticele citotoxice si substantele inrudite: Doxorubicina, Epirubicina, Adriblastina, Daunorubicina, Idarubicina, Bleomicina, samd sunt metaboliti sintetizati atat de catre BACTERII, FUNGI SAU PLANTE. Carboplatin, Cisplatin sunt derivati de PLATINA. Pamidronatul si Acidul zoledronic sunt BIOMOLECULE utilizate in tratamentul plasmocitomului, mielomului si al gamapatiei monoclonale. Morfina se obtine din PLANTA Papaver somniferum ( mac) si exemplele pot continua. Concluzionand, atat produsele chimioterapice clasice utilizate in alopatie, cat si produsele fitoterapeutice, gemoderivatele sau remediile homeopate au in compozitie substante biologic active de origine vegetala, minerala sau microbiologica, cu diferenta ca marea majoritate a remediilor naturale nu prezinta efecte adverse sau contraindicatii, efecte terapeutice incostestabile prezentand atat chimioterapicele cat si remediile naturale. Pentru a obtine rezultate terapeutice optime se urmareste o MEDICINA INTEGRALA, in care sa existe o viziune cat mai ampla asupra organismului, abordand simultan cat mai multe aspecte ale fiintei umane. Se recomanda combinarea terapiilor alopate, conventionale cu terapiile medicinei naturiste, ecologice, medicina naturista NU SUBSTITUIE medicina alopata, ci se completeaza reciproc.
0
02-10-2011, ora 09:38
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
deci de exemplu daca un bolnav de cancer urmeaza o schema de tratament polichimioterapic conform unei indicatii, cu tratamentul auxiliar adecvat, are de pierdut daca nu urmeaza concomitent si terapie din aceasta alternativa/homeopata/naturopata ? adica rezultatele vor fi inferioare fata de situatia in care s-ar fi folosit si asta ?
0
02-10-2011, ora 09:51
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Nu se poate generaliza, pt un pacient cu un neo incipient ar putea fi suficienta chimioterapia/ radioterapia. Pt un pacient cu un neo avansat, metastaze e recomandata asocierea pt a se potenta efectele farmacologice ale chimioterapicelor, pt a intarzia aparitia metastazarii, pt a creste calitatea vietii, a prelungi supravietuirea si a diminua cat se poate din reactiile adverse ale citostaticelor.
0
02-10-2011, ora 18:47
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
pai pentru un "neo incipient" esentiala e chirurgia, nu chimio sau radioterapia.
in rest am inteles, deci daca ai 2 loturi de pacienti, sa zicem fiecare cu cate 100 de pacienti cu cancer de ce organ vrei stadiul IV (deci cu metastaze) si unora le dai doar regimul standardd de chimioterapie care se indica, iar celorlalti 100 le dai regimul standard + produsele pe care le zici tu, cei din al doilea lot respectiv vor trai mai mult si vor avea o calitate a vietii mai buna, ba chiar se va intarzia si timpul pana la progresia bolii ? asa e ?
0
02-10-2011, ora 18:52
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
fara medicina alopata ne mananca pe toti CANCERUL, putem manca toate ierburile de pe pamant.una este o viroza si alta e CANCERUL, asa ca lasati-o balta cu homeopatia..
0
02-10-2011, ora 23:21
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Cel mai simplu lucru este sa vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti, este de inteles reactia multor medici alopati care neaga rezultatele terapeutice ale fitoterapiei si homeopatiei, avand in vedere ca in Facultatile de Medicina nu se studiaza homeopatia sau fitoterapia, ci se studiaza doar postuniversitar de catre medicii care urmeaza cursurile pt competenta ( atestat) in asa ceva. Comparativ cu Facultatea de Medicina, la Facultatea de Farmacie se studieaza botanica farmaceutica, farmacognozia, fitoterapia, fitochimia si homeopatia si pe parcursul studiilor de licenta, nu doar postuniversitar, motiv pentru care farmacistii ( care sunt specialistii in medicamente) nu le contesta actiunea, ba chiar lucreraza in producerea lor si descopera produse noi. Multi medici alopati nu fac diferenta intre homeopatie, fitoterapie, opoterapie, apiterapie si nu cunosc principiile care stau la baza acestor terapii, respectiv principiile si mecanismele de actiune ale remediilor dar se cred in masura sa emita ipoteze si sa le nege actiunea ( dovedita prin studii clinice si de laborator). Uniunea Europeana, prin Agentia Europeana pentru Medicament, a elaborat norme de calitate pentru medicamentele homeopate foarte apropiate de cele alopate. In multe tari ( de ex Franta) exista si Farmacopee Homeopata. Medicina Ecologica deschide noi porti spre intelegere, ofera o viziune clara si concisa asupra notiunii de medicament si se adreseaza astfel medicilor si farmacistilor, dar si acelor categorii de intelectuali care doresc si au capacitatea sa inteleaga cate ceva din complexitatea si frumusetea naturii, a fiintei umane si a relatiilor dintre natura si om. Persoanele care nu au notiuni elementare despre Medicina Ecologica este mai bine sa se abtina de la abordare unor subiecte care-l depasesc intelectual.
EXEMPLU ( dau un singur exemplu, pentru a nu plictisi)
Academician Profesor Universitar Doctor Docent DUMITRU DOBRESCU
Dumitru Dobrescu este medic si farmacist, practician alopat si homeopat, profesor de farmacologie si membru corespondent (1992) al Academiei Romane. Pregatire universitara si postuniversitara: Facultatea de Farmacie Bucuresti (1949); Facultatea de Medicina Bucuresti (1958); doctor in medicina (1965); cursuri de perfectionare in farmacologie la Praga, Bratislava (1963); specializare in farmacologie la Bruxelles (1965-1966); instruire in farmacologie in cadrul unui program de fellowship la Washington (1973). Domeniul de activitate: Rezidentiat la Spitalul Brancovenesc si la Spitalul de Urgenta, Bucuresti (1947-1949); farmacist si seful laboratorului clinic, Spitalul Militar din Brasov (1950-1951); asistent universitar (1955-1963); conferentiar (1963-1967), catedra de farmacologie, Facultatea de Medicina, Bucuresti; profesor asociat (1967-1973); profesor, catedra de farmacologie, Facultatea de Farmacie, Bucuresti (1973-1997); medic specialist (1961); medic primar (1969); medic homeopat (1981); farmacolog clinician, Spitalul Coltea (1959-1963), Spitalul Brancovenesc (1963-1983), Spitalul Constructorilor (1983-1992); decanul Facultatii de Farmacie Bucuresti (1972-1981, 1990); directorul Institutului pentru Controlul de Stat al Medicamentelor si Cercetarii Farmaceutice (1990-1993; 1997-1998); membru (1968-1973), vicepresedinte (1973-1977) si presedinte (1977-1993; 1997-1998) al Comisiei pentru Medicamente a Ministerului Sanatatii din Romania, transformata ulterior in Agentia Medicamentului. Co-fondator al Centrului National de Farmacovigilenta (1973) si seful activitatilor desfasurate in domeniu. Redactor-sef al publicatiei Farmacovigilenta. Expert al Comisiei Internationale de Sanatate in medicatie (1973-1998); reprezentantul Romaniei in cadrul UN Comission on Narcotic Drugs (1973-1978); fondatorul primului comitet de etica in domeniul cercetarii biomedicale din Romania, sub auspiciile Academiei de Stiinte Medicale (1992); fondatorul si seful primului Serviciu Clinic de Farmacologie din Romania (1981-1992); autorul Proiectului de Ordonanta Guvernamentala si initiatorul structurii organizationale si a principiilor Agentiei Nationale a Medicamentului (1989). Experienta profesionala: autorul unor concepte originale, precum farmacotoxicologia (1977), farmacoepidemiologia (1981) si farmacologia ecologica (1993); autorul "Metodologiei de introducere a unor medicamente noi in terapeutica" (1979) si al "Ghidului de autorizare, inregistrare si supraveghere a medicamentelor" (1991), ambele aprobate ca documente normative de catre Ministerul Sanatatii din Romania; autorul a 220 de lucrari stiintifice (175 publicate in Romania, alte 27 fiind aparute in publicatii internationale importante, a 18 cursuri); descoperitorul a 20 de medicamente originale, detinatorul a 12 patente de inventii. Autorul a 33 de carti despre medicamente (autorul unic a 10 dintre ele, considerate premiere internationale si coautor la alte 16, dintre care una este aparuta in premiera internationala). Autorul primei carti din lume despre farmacologia homeopata si fondatorul unei noi stiinte medicale cu acest nume. Afilieri si asociatii profesionale: vicepresedinte al Uniunii Societatii Medicale de Stiinte (1973-1987); vicepresedinte (1973-1987) si presedinte (1987-1999) al Societatii de Farmacie; membru deplin (1991) si vicepresedinte (1991-1995) al Academiei de Stiinte Medicale; membru corespondent al Academiei Romane (1992); membru al Academiei Regale de Farmacie din Spania (1987), al Academiei Nationale de Farmacie din Franta (1998), al Societatii Europene de Farmacie Clinica (1990); presedintele editiilor a IX-a, a X-a, a XI-a a Congresului National de Farmacie, al Comisiei Superioare de Diplome si al Comisiei Superioare de Validare a Ministerului Educatiei (1981-1998). Premii si distinctii onorifice: premiul Academiei Romane (1981); titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi (1994) si din Cluj-Napoca (1997); "Omul anului 2002" (Institutul American pentru Biografii), Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler (2002).
Putin probabil ca un om de o asemenea valoare intelectuala si profesionala este un sarlatan, care promoveaza si studiaza produse lipsite de efect terapeutic..
0
02-10-2011, ora 23:31
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
amice, tu te prefaci obtuz ? ti-am pus o intrebare foarte clara si foarte simpla. crezi ca poti sa raspunzi, oarecum pe masura ? fie si macar cu propria ta parere...
crezi ca poti sa substitui unui raspuns repetitia aia obositoare cu ramurile medicinei naturiste ? sau cv-ul unui om care nu are absolut nici o relevanta in domeniul asta al oncologiei clinice ?
adaug inca putin la intrebarea de mai sus, la care vad ca nu te incumeti sa raspunzi: esti TU (sau tovarasul tau de taifas dobrescu pe care il citezi aici) MEDIC ONCOLOG ? te-ai ocupat vreodata de bolnavi de cancer ?
0
02-10-2011, ora 23:47
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Nu sunt medic oncolog, sunt medic homeopat si fitoterapeut, m am ocupat si ma ocup de pacienti neoplazici, cu rezultate terapeutice bune, avand in vedere ca majoritatea pacientilor apeleaza la medicul homeopat cand sunt intr un stadiu avansat. Raspunsul este da, vor avea o calitate a vietii mai buna, ba chiar se va intarzia si timpul pana la progresia bolii, daca tratamentul este recomandat de un medic specializat in asa ceva, in colaborare cu medicul oncolog.
0
04-10-2011, ora 01:09
andreess95
Nu este medic/terapeut
andreess95
Citind cu mult interes, nu pot sa nu observ indoielile si nelamuriile in ceea ce priveste fitoterapia si in general tot ce tine de tratamentele naturiste, cele alternative medicinei alopate!!Cu ce va deranjeaza, dragii mei ?Va obliga cineva sa consumati, cumparati?Democratia inseamna libertatea alegerii, suntem liberi si atat de intelepti incat sa alegem ce este bine pentru noi si familiile noastre.Va scriu in cunostinta de cauza si sunt sigura ca sunt multe persoane care pot sustine ceea ce spun.Daca nu exista medicina naturista, in speta medicamentele naturiste, mama mea, bolnava de carcinomatoza peritoneala, murea la cel mult 6 luni de la operatie!!Am apelat cu incredere la medicamente naturiste concomitent cu chimioterapia si mama mea traieste si in ziua de azi desi medicii nu ii dadeau sanse, sunt 2 ani de la operatie si nu sunt metastaze, nu ascita...oare daca facea doar chimioterapie rezista organismul ei deja slabit?AM CONVINGEREA CA NU!!Daca aceste medicamente nu erau benefice oare le mai gaseam in farmacii, mai aveau aviz de la minister?Trebuie sa stim sa discernem intre escrocii care comercializeaza intradevar porcarii si menicii homeopati care stiu cu exactitate ce contin si ce efecte au acele medicamente.Mentionez ca pot proba cu documente medicale tot ce am scris aici. Cu respect, Andreea
0
10-11-2011, ora 21:58
deea2801
Nu este medic/terapeut
deea2801
buna seara!
sunt mama unei fetite de 6 ani si 8 luni diagnosticata in anul 2009 cu tumora hipotalamus- gangliogliom. A fost operata si a facut tratament chimioterapeutic timp de 18 luni, pana in septembrie 2011. In acest moment, caut sa-i dau un tratament naturist care sa impiedice o recidiva a tumorii. Mentionez ca fetita mea urmeaza un tratament cu kepra, depakine, hidrocortizon, clorura de sodiu, eutyrox si gonapeptyl - pentru pubertate precoce.
Va stau la dispozitie pentru relatii suplimentare privind istoricul bolii, tratamente si analize.
Va multumesc anticipat,
Andreea
0
15-03-2012, ora 16:13
deliacats
Nu este medic/terapeut
deliacats
pentru deea2801 Eu am avut o tumoare la san m-am operat si am urmat numai tratament naturist cu ganoderma cu cartilaj de rechin, citonat, naprasnic etc.De aproape un an a iesit pe piata citonat de la dacia plant.Vi-l recomand cu multa incredere, dar ar fi mai bine sa le telefonati pentru ca ei au si medici acolo si le spuneti despre problema fetitei.Citonatul este un citostatic natural.puteti intra si pe site la dacia plant si cititi despre el.Va doresc multa sanatate pentru fetita dvs.si Dumnezeu sa va ajute.Bravo lui Dacian Purcarita, el a enumerat o serie importanta de plante in tratarea cancerului pe care si eu le stiu si le-am testat si au efectele enumerate de el.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Neoplaziile

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: