Proces exapansiv medular!

17-08-2009
anca hristea
Nu este medic/terapeut
anca hristea
Mama, in varsta de 65 de ani, sufera din anul 2004 de grave afectiuni neurologice medulare. Desi lucrurile pareau mai simple si suspiciunile amortirii treptate a picioarelor erau puse pe seama unei compresii determinate de o veche fractura vertebrala, dupa zeci de spitalizari si 4 operatii pe coloana rezultatele sunt drastice. In urma ultimului IRM cervico-toraco-lombar, diagnosticul pus este : " proces expansiv medular C5-L2"., cu urmatoarele efecte neurologice: decubit;mers/ortost.imposibile;deficit motor crural complet, brahial - Frankel CRC plantare absente; ROT bicipital, stiloradial prezente bilateral simetrice, altele absente. sensibilitate: hipoestezie nivel C5, anestezie nivel T5, sfinctere: sonda urinara fixa.

1. Astept un sprijin de la orice specialist care crede ca ne poate ajuta cu o idee medicala, cu mare rugaminte. Poate cineva cunoaste un medic oncolog foarte bun care sa ne mai redea speranta.
2. Se cunosc cazuri similare care au putut fi solutionate in afara?
Pentru orice incercare de ajutor, va multumesc anticipat.
Anca H
3 comentarii
0
17-08-2009, ora 16:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Un lucru bun pe care il puteti face este trecerea EXCLUSIV pe tratament homeopatic fara a astepta nici un miracol caci s-ar putea sa fie prea tarziu.

Rezultatelele medicinei clasice sunt intotdeauna mai mult sau mai putin "drastice" ca in cazul dvoastra.
Problema ca cei mai multi oameni nu isi dau seama de acest lucru decat de abia cand este prea tarziu si cauta ajutorul altundeva deabia cand corpul a fost distrus cu tot felul de "tratamente" si operatii.
In orice stadiu homeopatia va ajuta totusi, chiar daca este vorba numai de atenuarea durerilor sau a efectelor decubitului, a unei insuficente renale sau la altceva.
0
17-08-2009, ora 17:02
anca hristea
Nu este medic/terapeut
anca hristea
va multumesc foarte mult! Poate ma ajutati si cu o sugestie in acest sens
0
17-08-2009, ora 17:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Gasiti un medic homeopat cu experienta in orasul dvoastra sau intr-un oras mai mare. Este singura sugestie pe care pot sa v-o dau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.