Problemă Uro-Genitală

21-07-2014
claudia1975
Nu este medic/terapeut
claudia1975
De un an de zile mă confrunt cu o problemă de care nu mai pot scăpa.Am usturimi şi arsuri in zona genitală şi din două in două ore trebuie să merg la toaletă. Am fost la medicul ginecolog, mi-a făcut un consult ginecologic şi o ecografie genitală, şi mi-a zis că totul este in regula numai că am o uşoară vaginită. Mi-a prescris să mă spăl cu Tamtum Rose ( Pliculeţe) şi să iau Cuminol. Dar după o lună de zile problema a reapărut, şi am mai repetat încă o data tratamentul şi mereu reapare această problemă. Vă rog mult să mă ajutaţi că nu mai ştiu ce tratament să mai iau. Am uitat să precizez că am făcut si examenul de urină si Urocultura şi au ieşit normale. Vă mulţumesc.
2 comentarii
0
23-07-2014, ora 08:36
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este necesar sa efectuati o serie de analize ginecologice pentru a putea afla care este cauza vaginitei, cum ar fi:
-Secretia vaginala
-Testul Chlamydia
-Determinare Ureeaplasma si Mycoplasma si altele.

O zi placuta!
0
30-08-2014, ora 01:08
ariana92
Nu este medic/terapeut
ariana92
prietenul meu are cam aceleasi probleme, simptome asemanatoare cistite, care apar de obicei dupa contact sexual...a primit Monural, la fel si eu, pt profilaxie, (cu un an in urma am avut si eu cistita si am primit tratament, de atunci nu am mai avut nici o problema)
un timp a fost totul ok, acum insa a aparut din nou problema, eu nu am absolut nici un simptom, nici dureri. mincarimi sau eliminari.nu cred ca e ceva foarte grav, suntem impreuna de foarte multa vreme, timp in care nu am avut contacte sexuale cu altcineva...si totusi, imi fac griji, ce poate fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.