Probleme urologice

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Buna, am 23 de ani si de cativa ani buni am descoperit ca am un varicocel testicular la testicolul stang. Imediat ce mi-am adt seama ca il am m-am dus la doctor unde mi s-a spus ca singurul risc pe care aceast lucru il prezinta este acela ca, in procesul de dezvoltare, testicolul afectat de varicocel va ramane mai mic, sau va creste mai mare decat celalalt, si ca se recomanda operatia dar... daca nu ma operez nu e nimic. Intr-adevar, au trecut ceva ani si chiar nu am nici un fel de simptoma sau durere, deci absolut nici o problema in viata sexuala sau de zi cu zi. Varicocelul e acolo, testicolele au relativ aceeasi marime si nu pare sa ma afecteze cu absolut nimic. Acum cateva intrebari de lamurire:
- este necesar neaparat sa ma operez?
- poate aceasta boala sa imi afecteze fertilitatea?
- exista posibilitatea ca varicocelul, sa imi afecteze consistenta spermei? (uneori am observat in lichidul semnal niste formatiuni coagulate de lichid, si cam ce ar putea insemna asta ?)
As aprecia foarte mult niste raspunsuri pe aceasta tema, va multumesc.
1 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Nu putem sa te ajutam prea mult pe problema asta pentru ca nu avem nici un specialist pe urologie. Parerea noastra este ca ar trebui sa faci acea operatie, pentru ca nu este o interventie grea. Oricum, cuvantul unui urolog sta inaintea cuvantului nostru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.