Probleme scalp

01-09-2013
ale.m
Nu este medic/terapeut
ale.m
Buna ziua, de 2 saptamani am o problema cu pielea capului..mi-au aparut niste bubite rosii care ma mananca foarte tare iar la radacina firului de par mi-au aparut niste puncte negre.Nu stiu ce sa fac m-am gandit ca au aparut de la sampon l-am schimbat dar nu e asta problema..nu pot sa dorm noaptea din cauza mancarimilor. Ma puteti ajuta cu un sfat ceva va rog. Multumesc
3 comentarii
0
06-09-2013, ora 15:12
Dr. Zlotea Mircea
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Zlotea Mircea
Cauze pot fi multiple, spre exemplu: lichen plan, psoriazisul scalpului, dermatita de contact, foliculita - infectia radacinii firului de par, infestarea cu paduchi. Consultati un medic dermatolog.
0
14-11-2014, ora 16:52
Andreea C.Mihai
Nu este medic/terapeut
Andreea C.Mihai
Buna ziua, va recomand sa folositi produsele farmaceutice: samponul K-9 impreuna cu fiolele K-20 si crema Iboderm. Parerea mea este sa le incercati sunt foarte bune si rezultatul este imediat.
0
30-01-2015, ora 15:30
anda-andreea
Nu este medic/terapeut
anda-andreea
Buna Andreea C.mihai, sa sti ca le-am gasit la o farmacie din Titan. Mi s-a facut analiza capilara gratuita in farmacie si mi s-a recomandat sa folosesc produlele K-9 impreuna cu k-20 si dupa 2 spalari nu mai am bubite nu ma mai mananca. Rezultatul este foarte bun.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru cei ce doresc să se radă în cap
  •