Probleme multuple stomac

28-01-2016
IngN
Nu este medic/terapeut
IngN
Buna ziua,
Am 31 de ani si de vreo 6-7 ani am probleme cu stomacul. Problemele au inceput când am venit in tara in 2008 dupa 3 ani de munca in constructii si alimentatie aproape exclusiv fast-food. Am inceput sa tusesc sec, nu am dat importanta vreo 2 ani, tuseam mai ales seara inainte de culcare, vazand ca mai trece am inceput sa merg pe la diversi medici si sa urmez divese tratamente, ORL(zicea ca am microb in gat apoi ca am alergie la frig), am facut raze la plamani(nu am probleme pulmonare), am fost pe la alergolog (nu am nici alergii). In urma cu 2 ani prin 2013 parca am fost si la gastro si au depistat o hernie si o gastrita + o bacterie pe la stomac. Dupa mai multe tratamente nereusite anul trecut in toamna mi-a recomandat un medic gastrolog controloc de 40 mg 2/zi si motilium 3/zi si un xanax seara timp de o luna. Tratament care a avut efect benefic si le care l-am inceput iar de acesta data trebuie sa il urmez 2 luni. De 2 zile(de când am inceput iar tratamentul) ma trezesc noaptea la ora 2-3-4 cu dureri foarte mari in capul piptului iar pe timpul zilei simt o jena in zona stomacului. Aceleasi dureri le-am mai sintit in urma cu 2 saptamani timp de vreo 3 zile.
Acum 2 saptamani m-au refuzat la centrul de tranfuzii pe motiv ca am ficatul foarte obosit si ca am grasimi in sange. Saptamana viitoare sunt probramat pt ecografie abdominala si niste analize de sange.

Stiu ca am scris cam mult sau ca deja am fost la ceva medici dar va rog sa ma sfatuiti ce sa mai fac, simt ca cedez fizic dar si psihic. Acum am un mediu de munca cam stresant si nu fac nici cel mai mic efort fizic. Va multumlesc pt atentie si pentru raspunsul d-voastra.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.