Probleme la testicule

19-02-2009
Lorcan
Nu este medic/terapeut
Lorcan
Nu stiu daca intr-adevar sunt probleme dar as dori un sfat. Am desoperit in scrot, deasupra testiculelor cate o galma sau nodul, sincer nu ma pricep sa explic foarte bine.Ideea e ca ma doare la palpare, in special la cel drept (sau in anumite miscari). Nu este o durere insupotabila dar ma nelinisteste.Am facut saptamana aceasta o ecografie abdominala si nu mi-a zis ca as avea hernie.Mi-a zis ca e totul ok. Acum nu stiu ce sa fac.E posibil sa fie epididimul, si daca da ar trebui sa doara?Va rog sa raspundeti.Multumesc
2 comentarii
0
20-02-2009, ora 16:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E posibil sa ai o inflamatie testiculara.Eu zic sa nu stai asa fara sa te vada un specialist, chiar daca nu e prea dureros.Ia saptamana viitoare o trimitere la chirurgie si vezi despre ce e vorba.Numai bine!
0
02-01-2011, ora 01:16
khelloo
Nu este medic/terapeut
khelloo
Buna.
Am si eu o mica problema/nelamurire.
Am 20 de ani si cand fac ejaculez simt o senzatie neplacuta in spatele testiculelor, (nu am stat niciodata sa vad care dintre ele), iar daca stau in picioare atunci cand ejaculez nu am absolut nimik, doar cand sunt culcat, senzatia este doar neplacuta nu dureroasa, tin sa va spun ca atunci cand fac sex nu se intampla nimic si nici cand am erectie doar cand ejaculez.
Toata treaba asta a inceput cand am inceput sa folosesc in alimentatie cat mai multa salata de varza cu otet.
Daca ma puteti ajuta as fi foarte recunoscator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.