Probleme in timpul actului sexual

24-11-2014
nicol28
Nu este medic/terapeut
nicol28
Buna ziua! Numele meu este Nicol, am vasta de 20 de ani si am o problema privind viata intima cu prietenul meu.Sunt cu Un baiatu de 3 luni, iar in urma cu o luna jumate am decis sa facem dragoste, mentionez ca eu am fost virgina.Problema e ca s-a intampla de 7 ori si pe mine inca ma doare rau ca atunci cand eram virgina Imi dau lacrimile de durere...A incercat sa ma faca sa uit in foarte multi modalitati ii si nu a resit.E totul ok pana la momentul cand trebuie sa mi-a introduca.Ultima data mi-a introdus-o doar cativa a cm si deja am zis ca nu mai pot.De cate or vine momentul asta sunt incordata nu ma pot relaxa deloc..Ma simt atrasa de el..Dar nu inteleg de ce nu imi e bine si cand trbuie sa facem dragoste.Dati-mi Un sfat va rog..Spuneti-mi ce ar trbuie sa fac eu sau ce ar trebuii sa Imi faca el ? Va multumesc frumos! Astept raspunsul dumneavoastra!
2 comentarii
0
29-12-2014, ora 17:54
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Puteti solicita un lubrefiant la farmacie si sa-l folositi inaintea contactului sexual.
0
17-03-2015, ora 10:12
andreea_paun17
Nu este medic/terapeut
andreea_paun17
Buna ziua!Am 21 se ani si sunt maritata...Acum 5-6 luni am inceput sa am o arsura sau usturime in zona clitorisului sau a labilor mici, care ma lasa si ma lua.asta mi.a trecut de la sine dar de vreo luna jumate dupa contactul sexual am aceeasi simtoma dar care dureaza aproxim o ora jumate, iar dupa nu mai am absolut nimic...mi.am schimbat lenjeria intima deoarece purtam doar chiloti cu ata si situatia s.a mai ameliorat adica simtomele le aveam si in timpul zilei dar nu mereu, insa acum le am doar dupa contactul sexual...am observat ca daca am cu partenerul o perioada de preludiu mai mare nu mai ma doare asa tare, e o senzatie minora de durere, sau arsura sau usturime, nush cum sa o exprim...dar cand avem contact sexual fara preludiu durerea este accentuata...ce as putea sa fac in cazul acesta?mentionez ca durerea nu este in vagin ci in afara acestuia, in zona clitorisului cred.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •