Probleme in timpul actului sexual! Help me!

09-08-2012
roxycell24
Nu este medic/terapeut
roxycell24
Salut. Am si eu o problema, va rog daca puteti sa ma ajutati!
De vreo 2-3 luni de fiecare data cand intretin relatii sexuale cu partenerul meu ametesc. Aceste ameteli apar din momentul penetrarii si cam 15-20 de minute dupa. Am si dureri in timpul penetrarii, plus acea scurgere. Daca conteaza m'am tratat pentru o infectie vaginala cu ovule si ceva antibiotice.
6 comentarii
0
09-08-2012, ora 15:24
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Salut,

Nu stiu de ce ametesti in timpul actului sexual. Ce intelegi tu exact prin 'ameteala'? Se rotesc lucrurile in jurul tau sau iti simti capul usor, ca si inainte de lesin?
Durerile in timpul actului sexual pot fi interne (abdomen inferior) sau externe (vagin).
Ele au diferite cauze. Recomand un comsult ginecologic cu prelevare de secretie vaginala pt culturi bacteriologice.

Toate cele bune,

Dimitrios Harisis MD
Specialist Obstetrica Ginecologie
Famagusta General Hospital
Cyprus
0
09-08-2012, ora 17:41
roxycell24
Nu este medic/terapeut
roxycell24
Se rotesc lucrurile in jurul meu..cel putin daca deschid ochii zici ca vad stele verzi...Durerile sunt mai mult la nivelul vaginului..sunt ca niste arsuri...am fost la un consult si mi'a spus ca am meteroanexita subacuta, cistita subacuta si colpita. Am luat tratament cu metronidazol, Ofloxacin, Cervugid ovule vaginale timp de 12 zile si dupa am luat 6 zile Softigyn ovule plus un ceai de coacaz negru. Dupa ce am luat acest tratament au inceput ametetile..iar durerea mea s-a accentuat destul de mult. Inainte de acest consult aveam si dureri interne, dar dupa tratament acestea au disparut, ramanand doar arsurile la nivelul vaginului.
0
09-08-2012, ora 21:41
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Multumesc pt raspuns,

Atat metronidazolul cat si Ofloxacina au ca reactie adversa vertijul iar Ofloxacina poate provoca si tulburari vizuale. Nu am gasit mai multe informatii referitor la relatia temporara dintre consum si aparitia simptomelor.
Posibil ca arsura la nivel vaginal sa fie data de candida avand in vedere antibioticele pe care le-ai luat. Sunt constient ca cervugidul contine si un anti micotic.
Recomand sa folosesti prezervativ de aici inainte, sa nu mai pui nimic in vagin (ceaiuri si alte medicamente) si sa iei 3 pastile de cate 50 mg fiecare de fluconazol oral (pastilele se iau impreuna-toate odata). Nu iti recomand sa le consumi daca esti alergica la fluconazol sau alte antifungice din categoria azolilor.

Dimitrios Harisis MD
Specialist Obstetrica Ginecologie
Famagusta General Hospital
Cyprus
0
09-08-2012, ora 21:46
roxycell24
Nu este medic/terapeut
roxycell24
Va mutlumesc mult pentru raspuns, voi cumpara acest medicament, sper ca lucrurile sa se imbunatateasca. Va rog daca puteti sa imi dati mai multe informatii despre aceasta boala meteroanexita subacuta. Din cate am citit pe internet este o boala a trompelor care provoaca sterilitate. As dori sa stiu daca este adevarat.
0
09-08-2012, ora 23:52
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Metroanexita subacuta este un termen arhaic pentru Boala Inflamatorie Pelvina. Se refera la o infectie de natura polimicrobiana (mai multe genuri de microbi) ale organelor genitale interne (uter si trompe) feminine.
Infectia aceasta se pare ca are transmitere sexuala iar contactele sexuale multiple si fara prezervativ sunt un factor de risc important. Clinic se caracterizeaza prin dureri ale abdomenului inferior (pe care multe femei le catalogheaza gresit ca "raceala la ovare") atat la contactul sexual cat si in afara contactelor si scurgeri vaginale urat mirositoare. Boala Inflamatorie Pelvina daca este netratata prin antibiotice si persista timp indelungat (probabil luni sau ani) se poate coplica cu compromiterea trompelor (ele se inchid, ne mai permitand contactul dintre spermatozoizi si ovocit secundar = ou). Aceasta ultima consecinta poate provoca subfertilitate.
0
09-08-2012, ora 23:59
roxycell24
Nu este medic/terapeut
roxycell24
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri! Eu cand am luat acest tratament parnerului meu nu i s-a recomandat nimic, neavand nici un simptom, dar totusi cred ca ar trebui sa isi faca si el un consult. Voi merge si eu sa vad daca m'am vindecat. Va multumesc din nou!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.