Probleme grave cu organul genital..

17-09-2007
randu
Nu este medic/terapeut
randu
Buna ! Sunt un baiat de 18 ani si am nevoie de sfatul cuiva care m-ar putea ajuta.Am un penis slab dezvoltat, de 2 ani incoace incep sa ejaculez in somn la numai cateva secunde dupa ce ma excit(cand am vise erotice), zona vaginala imi este f. sensibila, la frig, cand fac dus sau cand fac ceva efort mai mare, penisul meu se face foarte mic(minuscul chiar) abia daca il mai simt, mentionez ca sunt virgin si ca n-am avut decat o singura prietena cu care n-am putut avea relatii sexuale tocmai din cauza ca ejaculam foarte foarte repede.Sunt disperat, nu mai stiu ce sa fac, sper ca nu m-am trezit prea tarziu si ca mai pot fi ajutat sa fiu si eu normal atat din punct de vedere al marimii, cat si sa nu mai am probleme cu ejacularea.Va rog sa-mi spuneti ce as putea face ! Va multumesc anticipat !
2 comentarii
0
28-09-2007, ora 00:00
Micuta
Nu este medic/terapeut
Micuta
Draga prietene, nu sunt de specialitate, iti raspund din propriile mele experiente, am un prieten care s-a confruntat cu aceasta problema. Pentru marire cred ca mai bine ai urma sfatul unui medic, in schimb pt.anu ejacula atat de repede cand esti cu partenera, de ce nu incerci sa ejaculezi inainte cu putin timp de a fi cu ea? Logica este ca, daca tu deja te-ai "eliberat" de cat era necesar, corpul tau poate sa o ia de la 0 pana la o excitatie graduala urmata de ejaculare. Sper sa iti mearga si tie_ Astept raspuns
0
29-09-2007, ora 00:00
randu
Nu este medic/terapeut
randu
va multumesc pt. raspuns, nu mai am ce sa incerc pt. ca m-am despartit de prietena mea, insa am sa merg oricum la doctor sa vad care e problema si sper sa ma ajute sa fiu si eu cat de cat normal in legatura cu acest aspect.
daca cineva mai cunoaste cazuri asemanatoare care s-au putut trata si care imi pot fi de ajutor ii rog frumos sa imi comunice cat mai multe detalii, pt. ca orice mi-ar putea f de folos !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici